Samsung Telefon Alınır mı?

Bence alınmaz,sürekli yeni modeller çıkarıyor adeta gözleri doymamış.Siz bugün Samsung Galaxy Alpha alırsınız 2 ay sonra Alpha 2 v.s çıkar.Sonra güncellemeler gelmez paranız boşa gider.Ve çok çabuk sorunlar çıkıyor diğer markalara yönelmek daha iyi (y)

2-3 sene kadar önce, 730 Tl'ye Galaxy Wonder aldım. Android 2.3.6. ile her şeyimi yapabiliyordum. Hala da evde duruyor, orjinal romunu kaldırıp Cyonegen kurduğum için çok pişmanım. O telefon o haliyle o kadar stabil çalışıyordu ki...

Daha sonra Galaxy s3 mini aldım. Bununla kısa bir zaman geçirdim, pek beğenmedim. Wonder ile arasında fark yoktu.

Daha sonra nereden estiyse ıPhone 5s aldım. ıPhone sevmiyordum fakat o kadar çok tutulmasına karşı denemek istedim, bana göre olmadığını anladım ve bıraktım onu da. Sonra yine Galaxy s3 mini ile devam ettim.

3-4 Ay öncesi de Note 3 aldım.

Yani söylemek istediğim, hep Samsung kullandım ve sadece cihazları yükseltmek için değiştirdim onları. Hani yetmeme seviyesine geldiğini gördüğümde... Ben bu cihazlarda hiç ciddi problem yaşamadım... Ama sağda solda okuyorum, inanamıyorum millet o kadar aşağılıyor ki bunları.. Her cihaz gibi kullanılabilir geliyor şahsen bana. Note 3'ten de sonuna kadar memnunum.

2-3 sene kadar önce, 730 Tl'ye Galaxy Wonder aldım. Android 2.3.6. ile her şeyimi yapabiliyordum. Hala da evde duruyor, orjinal romunu kaldırıp Cyonegen kurduğum için çok pişmanım. O telefon o haliyle o kadar stabil çalışıyordu ki...

Daha sonra Galaxy s3 mini aldım. Bununla kısa bir zaman geçirdim, pek beğenmedim. Wonder ile arasında fark yoktu.

Daha sonra nereden estiyse ıPhone 5s aldım. ıPhone sevmiyordum fakat o kadar çok tutulmasına karşı denemek istedim, bana göre olmadığını anladım ve bıraktım onu da. Sonra yine Galaxy s3 mini ile devam ettim.

3-4 Ay öncesi de Note 3 aldım.

Yani söylemek istediğim, hep Samsung kullandım ve sadece cihazları yükseltmek için değiştirdim onları. Hani yetmeme seviyesine geldiğini gördüğümde... Ben bu cihazlarda hiç ciddi problem yaşamadım... Ama sağda solda okuyorum, inanamıyorum millet o kadar aşağılıyor ki bunları.. Her cihaz gibi kullanılabilir geliyor şahsen bana. Note 3'ten de sonuna kadar memnunum.
Tamamen katılıyorum. Bugün Fifa 15 ve Ashalpt 8'i bile kasmadan oynatabilen orta sınıf bir cihaz üretmiş Samsung. Hala konuşuyorsunuz güncelleme vermez, sürekli yeni modeller çıkarıyor diye.

Samsung gerçekten "Aşırı" derecede model üretiyor. Fakat neden sürekli bunlar görülüp, saçma şeylerden dolayı aşağılanıyor bu firma anlamıyorum ? Ya amiral gemi alacaksınız, ya da önceki senenin Amiral gemisini. Telefon böyle satın alınır. Ara modeller her zaman ama her zaman problemlidir.

Grand Neo alıp Samsung'a laf atanlar var hala :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı