Samsung'dan Apple'a geçilmeli mi?

Elbette kimse iPhone kötü diyemez, demiyor da zaten fakat fiyat farkına değer mi? Bence değmez. Samsung'un en kral telefonu o paraya iPhone almaktan çok daha mantıklıdır. Ayrıca Android kullanan biri leş iOS kısıtlamasına kolay kolay alışamaz, yok bunu yapamazsın yok bunu indirmezsin... Paran cebinde kalsın kral, Samsung al.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam, para varsa ve iPhone kullanmak istiyorsa kişi o paraları vermek mecburi artık. Tercih meselesi yani. Ben o kadar veremeyeceğimi düşünmüştüm mesela ama iPhone kullanmak isteyenin seçeceği başka da bir şey yok gibi.
 
A50 ile kıyaslamadım. 11'e verecek para yerine daha ucuza Samsung'un en kral telefonu alınabilir dedim. Bkz. S20 Plus.

Öyle demek istemedim. Yani arada sınıf farkı olduğu için A50'den iPhone 11'e geçtiğinizde iyi olur evet. Ama 11 ile S20+ gibi cihaz arasında kaldıysanız hiç düşünmeden S20+.

Gerek malzeme kalitesi gerek donanım olarak S20+ daha üstün, şu anda da kullanmaktayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gecilir. Paran varsa durdugun kabahat. Her yonden eziyor. Bakma donanimi yuksek diyenlere. Android ikide bir donarken iOS catur cutur calisiyor, ne donma ne kasma. En baba Android telefonu al, web'de gezerken falan illaki donuyor ve hata veriyor. Instagram donuyor vs.

Bir baslik gormustum eksi sozluk'te; adam Samsung almis son model, kasiyor diye servise veriyor, adama kasmamasini istiyorsan Apple alacaksınn demis servis. Saka gibi. 😀
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı