Samsung'un yaptığı saçmalık

Hocam bunların ne kadar absürt sistemleri var? İade talebi oluşturulur işlem beklemeye alınır, ürün ellerine geçince inceleyip onaylarlar. O ne öyle çat diye talebi reddetmek. Siz onlara ulaşın ürünün onlara geri dönüp dönmediğini nasıl öğreneceğinizi sorun sonra talep oluşturun, aslında haklılar ürün ellerine gelmeden iade etmezler direk. hesap kesim ne zaman ? kargo öyle çok uzun sürede dönmez heralde.

Son düzenleme:
Hocam bunların ne kadar absürt sistemleri var? İade talebi oluşturulur işlem beklemeye alınır, ürün ellerine geçince inceleyip onaylarlar. O ne öyle çat diye talebi reddetmek. Siz onlara ulaşın ürünün onlara geri dönüp dönmediğini nasıl öğreneceğiniz sorun sonra talep oluşturun, aslında haklılar ürün ellerine gelmeden iade etmezler direk. hesap kesim ne zaman ? kargo öyle çok uzun sürede dönmez heralde.

Cuma günü yani ayın 13'ü hesap kesimi.

kargo gelince kabul etmem, iade ederim dedim, dediğim gibi de yaptım. Bugün de iade talebini reddettiler. Neymiş "monitör ellerine gelmemişmiş"
Bunu asla yapmayın. Kargo sağlamsa teslim alın sonra acentaya gidip kendiniz iade edin. Kargocular ne yapıp edip teslim edildi gösteriyor kargoları. Sonra kayboluyor ürün. Örneğin MNG, getirdiği hiçbir kargoda ne TC No ister, ne onay numarası. Elime fırlatır gider, ardından kargonuz teslim edildi mesajı gelir. Bu yüzden iadeyi bizzat kendiniz yapmalısınız. Umarım kargonuz kaybolmamıştır.

4 gün de ellerine ulaşır zannımca, durumunuzu söyleyip kargo ellerine ulaşınca işlemleri hızlandırmalarını da rica edebilirsiniz. Yetişmezse kartta açılan limitten nakit avans çekebilirsiniz hem.
Bunu asla yapmayın. Kargo sağlamsa teslim alın sonra acentaya gidip kendiniz iade edin. Kargocular ne yapıp edip teslim edildi gösteriyor kargoları. Sonra kayboluyor ürün. Örneğin MNG, getirdiği hiçbir kargoda ne T.C. No ister, ne onay numarası. Elime fırlatır gider, ardından kargonuz teslim edildi mesajı gelir. Bu yüzden iadeyi bizzat kendiniz yapmalısınız. Umarım kargonuz kaybolmamıştır.

Hocam o ne öyle dolandırıcılık o, dava açılır öyle bir durumda.

Hocam o ne öyle dolandırıcılık o, dava açılır öyle bir durumda.
Benim şehrimdeki böyle. Zili çalar, kapıyı açarsın. Adını söyler, evet dersin. Bir ayağı sana, bir ayağı arkasına bakar. Sonra kargoyu fırlatır yüzüne gider. Hepsijet ya da Trendyol da yapabiliyor böylesi bir şeyi. Evde yokken komşuya bırakmış, sonra teslim edildi mesajı geldi. Aklım çıkmıştı kayboldu diye. Kod olmadan nasıl yapıyorlar anlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı