Sanal kimlik oluşturmalı mıyız? Gizli Kullanıcı Olmak?

Konuyu anlayamadım, ünlü mü oluyoruz yoksa gizli biri mi? Site açıyoruz, benzersiz kullanıcı adı buluyoruz falan sonra da temiz Windows kurup VPN yüklüyoruz.

İnternete girdiğin an gizlilik diye bir şey kalmıyor. İlla bir yerlere imza atıp kutucuk doldurman gerekmiyor. Girdiğin her yerin kurallarını kabul etmiş oluyorsun istedikleri her bilgiyi toplarlar.

Konuda gayet açık diye düşünüyorum dostum. Başlıkta amacı söylüyor gördüğün üzere :)

Kapatılması gereken servisleri Technopat Bakım Yönergesi'nde ve internette bulabilirsin, ben tam bilmiyorum. Sanal ya da taşınabilir işletim sistemlerini daha gizli işlemler için kullanabiliriz. Ayrıca bir diğer önerim de giriş seviyesi donanımsal güvenlik duvarı kullanmak.
Biz biraz abarttık galiba.
Heçkır seviyesine gerek yoktu, bu çok oldu galiba ahahah :D :D

%100 güvenilir diyebileceğim bir VPN yok. Geçmişte CyberGhost kullanıyordum. Paralı alırsam onu alırdım ama şu an TR'de engelli diye biliyorum.
Log tutmayan VPN'ler işimi görürmü sizce şu anlık?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı