Sanal makinedeki Windows 11'e kopyala yapıştır yapılmıyor

kullanıcıyeni

Centipat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
13
Merhaba. Windows 10 ve VMWare 11.0 kullanıyorum. Sanal makineye Windows 11 kurdum. Sorunum; gerekli tüm ayarları yapmama rağmen Windows 10 ve sanal makinedeki Windows 11 arasında copy+paste ile dosya transferi yapamıyor olmam. Guest Isolation'da enable drag/drop ve enable copy/paste açık. Shared folders da enabled durumunda. Ancak hala Windows 10'daki herhangi bir dosyayı sanal Windows 11'e taşıyamıyorum.

1624000680855.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 nedir? Resmi sitede;

"Topluluklarda, forumlarda, bloglarda ve birçok sosyal medya platformunda "Windows 11" adında gelecek bir Windows sürümü ile ilgili söylentiler dolaşmaktadır. Müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın birçoğu, Windows 11'in Windows 10'un halefi olacağına inanıyor. Buna istinaden aldığımız geri bildirimler ve sorular sebebiyle yabancı Microsoft topluluk forumlarında yapılan açıklamalar sonucunda Türk Microsoft topluluk forumunda da açıklama yapma gereği bulduk.

Ancak bilinmelidir ki, Windows 11 adında bir işletim sistemi bulunmamakta ve Windows 10'un halefini yayınlama planımız şu zamana kadar hiç olmamıştır."

Yazısı var.
 

Geri
Yukarı