Sanallaştırma açılmadığında, sanal makine tek çekirdek üzerinden çalışacaktır.Sanallaştırma olmadan açılmıyor sistem zaten![]()
Sanallaştırma açılmadığında, sanal makine tek çekirdek üzerinden çalışacaktır.Sanallaştırma olmadan açılmıyor sistem zaten![]()
Sanallaştırma açılmadığında, sanal makine tek çekirdek üzerinden çalışacaktır.
Birde Hyper-V ile deneyin derim.Sanallaştırma olmadan sistemin "s"si bile çalışmaz. Kendim denedim. Hem i5 işlemcide hem Pentium'da.
Hocam söyle bir şey oluyormuş. Bazı Android emulatörler çalışıyormuş fakat VirtualBox gibi programlar çalışmıyormuş.Sanallaştırma olmadan sistemin "s"si bile çalışmaz. Kendim denedim. Hem i5 işlemcide hem Pentium'da.
Hocam söyle bir şey oluyormuş. Bazı Android emulatörler çalışıyormuş fakat Virtualbox gibi programlar çalışmıyormuş.
Hayır hocam kullanabiliyor ben de yakında öğrendim sadece verimsiz oluyormuş. Ben de eskiden sizin dediğiniz gibi zannediyordum.
Hocam Virtualbox kullanılamıyor fakat Bluestacks kullanılabiliyor.Kurulabildiğinin kanıtını sunun madem kurulabiliyorsa size inanayım. Benim sanallaştırma özelliği olmayan işlemcimde hiçbir şekilde Virtualbox kullanılamıyordu.
Evet. Ben de zaten sanallaştırma olmadan açılmıyor yazmışım. Ah nasıl bir hata. Neyse ki bizden daha iyi okuyanlar var.Sanallaştırma olmadan açılmıyor sistem zaten![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.