Yaşınız için öyle demiştir ve inanın her aile benim oğlum okusaydı da bir mühendis olsaydı, bir öğretmen olsaydı düşüncesi var. Her insanda o mühendislik veya o öğretmenlik ruhu bulunmuyor. Eğitim sistemi sen çok çalışkan olmazsan çıkmaza sürüyor. Eğer sınıfta kalacak kadar başarısızsan çok mantıklı hareket ediyorsun. Baba parası da biter elbet. Tamircilik bir sanattır. Eğer tamircilikte iyi olsan paran olmasa bile bir yerde ustalık yapar, yoluna bakarsın. Baban ve annen de üzülmüştür. Belli ki fazla umursamıyor okulunu çünkü bu kadar başarısız olduğunu fark etseler sen yok desende çıkarır. Ortalama bir okulda en fazla 10 kişi düzgün ve sağlam bir mesleğe sahip olur ve babanın ustaya böyle konuşmasının amacı senin sanayiden pişman olup okula geri dönmen içindir. Oto elektrik dediğin zaten pek bir şey değildir. Genelde ampul değiştirme, akü değiştirme gibi basit şeyler içerir tabii zorları da var onları ustan halleder sana en fazla git 13 düz yıldız getir der. Böyle konuşmamın amacı benim bunları bilmem çünkü komşu dükkan elektrikçi ve günde en az 15 kez ampul ister bizden. Belki aklındaki soruları tam cevaplayamamışımdır varsa sorun sorabilirsin.