Sanayi nasıl bir yer?

Bende tecrübelerimi söyledim ve evet gittiğim sanayilerin hepsi kötü. Bir dahaki sefere yorum yaparken gördüğün yer yerine tüm yerleri kötüleme dostum iyi sosyaller.
Kötülerim seni ilgilendirmiyor. İyi sosyaller.

Ne güzel işte gir babanın yanında çalış sanayi icap etmez. Sana tavsiyem baba mesleğinden devam et. Bende baba mesleğinden gidiyorum. Tabii bu senin kararın.
Baba mesleğinde müşteri çok oluyor fakat çok değişik isteklerimiz oluyor bu yüzden baba mesleğine %100 devam edilmeli demek yanlış. Benim babamda demirci ve en az 10 milyonluk iş getirir bana ama ağır iş riskli iş bu yüzden oto döşemeci olmaya karar verdim sıfırdan başlamak zor ama sevdiğin işi yapmak bambaşka.

Baba mesleğinde müşteri çok oluyor fakat çok değişik isteklerimiz oluyor bu yüzden baba mesleğine %100 devam edilmeli demek yanlış. Benim babamda demirci ve en az 10 milyonluk iş getirir bana ama ağır iş riskli iş bu yüzden oto döşemeci olmaya karar verdim sıfırdan başlamak zor ama sevdiğin işi yapmak bambaşka.

Hocam benim peder hiç seçimlerimi dikkate almıyor. MESEM'e geçeyim dedim işci oluyorsun dedi bağırdı çağırdı hiç konuşmama dahi izin vermedi. 5 gündür okuldan kaçıyorum. Harçlığıda kendim yazın çalıştığım paramdan alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı