Sanayi nasıl bir yer?

Ne güzel işte gir babanın yanında çalış sanayi icap etmez. Sana tavsiyem baba mesleğinden devam et. Bende baba mesleğinden gidiyorum. Tabii bu senin kararın.

Abi fırıncılık çok zor geliyor bana.

Abi fırıncılık çok zor geliyor bana.

Sanayide çalışmak çok mu kolay? Belli ki hiç sanayiye gitmemişsin veya sana bebek gibi bakmışlar. Böyle düşüncelere sahip insanların yaşı genellikle küçüktür. Sana bir soru sorayım o zaman.
Sanayide 0'dan başlayıp en az 7 8 seneni hep kızarak, hep azar işiterek mi geçirmek istersin.
Veya babanın yanında maksimum 1 2 seneni feda ederek direk dükkanı mı yönetmek istersin?

Sanayiye hiç gitmedim açık açık söyleyeyim. Dükkan bizim değil ortağı var babamın.

Kanka sanayi kötü ya.Önceden 2-3 hafta kadar bende oto elektrikçide çıraklık yapmıştım ve geçirdiğim en kötü 3 hafta olabilirdi. Alışık değilsen sanayi gibi stresli pis yerlere hiç bulaşma.

Sanayiye hiç gitmedim açık açık söyleyeyim. Dükkan bizim değil ortağı var babamın.
inan ki dostum anlattıkları gibi değil.alışman sürer tabii.ben senin yerinde olsam efendi efendi babamın fırınında çalışır daha büyütür ekmeğime bakardım

İnan ki dostum anlattıkları gibi değil. Alışman sürer tabii. Ben senin yerinde olsam efendi efendi babamın fırınında çalışır daha büyütür ekmeğime bakardım

Ustayım fırında hamur yoğurma ve ekmek yapmada küçükken babamın yanına gitmekten dolayı öğrendim coğu işi.

Ama yine de fırın zor geliyor Diyarbakır'da.

Ustayım fırında hamur yoğurma ve ekmek yapmada küçükken babamın yanına gitmekten dolayı öğrendim coğu işi.

Ama yine de fırın zor geliyor Diyarbakır'da.

Hangi iş kimin için kolay ki? Artık dilencilik bile zor olmuştur bu zamanda. Alışman lazım bazı şeylere.

Hepsini kötülemiyorum tabii ki. Ama benim gördüklerim bu şekilde. 2 sene böyle yerlerde dolaştım.

Hocam okulu bırakacağım ve MESEM'e geçeceğim çalışmaya gideceğim yerdeki ustaya babam eti kemiği her şeyi senin dedi ustaya her yanlışında yapıştır tokatı falan dedi.
Geçmiş olsun.

Kendine bu kötülüğü yapmasaydın keşke. Kaç yaşındasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…