Sandalye ve masa önerisi

Sandalye için XDrive, Hawk vb markaları önermem. Göründükleri gibi değiller. Hawk marka sandalyede sürekli bir yerler takırdıyor. Komple söküp gönderdim ve yenisini yolladılar. En baştan temiz bir kurulum yaptım ama buna rağmen hafif sağa veya sola kaysam takır tukur ses çıkartıyor. 88-90 kilo civarıyım ve sandalyede dümdüz oturduğum halde böyle.

Deneyerek almak en güzeli olabilir.

Masa da çok güzelmiş.

Sandalye için XDrive, Hawk vb markaları önermem. Göründükleri gibi değiller. Hawk marka sandalyede sürekli bir yerler takırdıyor. Komple söküp gönderdim ve yenisini yolladılar. En baştan temiz bir kurulum yaptım ama buna rağmen hafif sağa veya sola kaysam takır tukur ses çıkartıyor. 88-90 kilo civarıyım ve sandalyede dümdüz oturduğum halde böyle.

Deneyerek almak en güzeli olabilir.

Masa da çok güzelmiş.
Hocam 1.5 k civarında bakıyorum sandalye için. O markaları alamam zaten. Bütçe yazmayı unutmuşum.

Bu linkteki masayı başka bir konuda okumuştum, arkadaş sallanıyor falan demişti acaba siz biliyor musunuz masanın sallanma durumunu vesaire? Bende almayı planlıyordum da.
Hocam ben de diğer konulara baktığımda herkesin sallanıyor yazdığını gördüm.

@rafetsunal @son anda necip

Bunları aldım.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Unutmazsam sözüm olsun.

Hâlâ gelmedi.

Hocam sizden masa ve sandalye hakkında yorum bekliyorum ben de o tarz bir sandalye alıp visco minderlerle birleştirmeyi düşünüyorum masanın da aynısını aldım ancak daha kargolanmadı bile memnun değilseniz iptal edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı