SanDisk SD kart salt okunur oldu

Xeon Bey

Picopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
253
Çözümler
1
Yer
Anakart'ta ekran kartı ile cebelleşiyor
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Resimde gördüğünüz gibi diskim salt okunur oldu. Seçili dosyada sil butonu görünmüyor. 16 GB'lık SanDisk bir hafıza kartıydı. Salt okunur olduğunu düşünüyorum. Yapabileceğim bir şey var mı? Pek de önemli değil ama aklıma geldi, belki düzeltebilirim dedim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (99).png
    Ekran Görüntüsü (99).png
    113,8 KB · Görüntüleme: 139
Benim de SanDisk 16 GB flashım aynı oldu ama bir türlü olmadı.

Bir daha asla SanDisk flash bellek ya da SD kart almayacağım. Belki SSD alabilirim. Pek önemli dosyalarım yoktu birkaç tane müzik vardı sadece. Ancak önemli verileri olan bir kişiye böyle bir şey olması hiç iyi değil.
 
Dosyaları yedekleyip SanDisk'e gönderebilirsiniz. Çok iyi müşteri hizmetleri var. Ana merkezine tabii, çek cumhuriyetinde olması lazım.

Önemli verilerim yok sadece 7 tane müzik vardı. Pek de müşteri hizmetleri ile uğraşmak istemiyorum. Ama çalışsaydı güzel olurdu kameramda kullanırdım :)
 
ben 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım sandisk ürünlerinde cruzer blade dahalen taş gibi çalışıyor üstünde yazılar silindi.
 
Bir de 64 GB yedekleme için SanDisk flash belleğim var alalı 1yıl oldu kafayı yemeye başladı dosya aktarırken bazen çat diye 0'a iniyor bazen de belleği algılamıyor illa ki üflemek gerekiyor 🤣 bu yüzden SanDisk önermiyorum. Toshiba 16 GB flash belleğim var 6 yıllık halen taş gibi çalışıyor.
 
Adaptörü ile SD kart yuvasına takıyorsanız o adaptörlerde salt okunur olması için çentik var onu kontrol edebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı