SanDisk SSD alınır mı?

Ssd yi laptop u canlandırmak için almıştım fakat kullanamadım canlanmadı 😄 şimdi de kitaplıkta öyle duruyor keşke almadan önce araştırsaydım indirimin gazına geldim maalesef😅 aslında windows'u kurayım demiştim ama takılma, çökme gibi problemler olursa can sıkar.. Olmadı şimdilik takıp sadece depo olarak kullanıp deneyimleyeyim duruma göre belki temiz bir kurulum yaparım ilerde. Bilgisayarda 2TB da HDD var ama ne hikmetse 512 gb lık ssd daha çabuk doluyor🤣🤣

Elimde fazlalık 240 GB SanDisk SSD Plus var. Sistemimde halihazırda HP'nin M.2 SSD'sini kullanmaktayım. Fakat SSD'ye çok fazla oyun depoladım için alan daralıyor, bu SanDisk SSD'nin kronik sorunlu olduğunu okudum. Acaba bu SSD'ye sadece Windows'u ve birkaç küçük boyutlu birkaç uygulama kursam ne gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalim var?

Bence SanDisk sadece SATA SSD'de iyi NVMe ve M.2 SSD'ler için başka markaları öneririm, misal Samsung'un yeni 980 EVO'su çok iyi. Not: Ben Samsung 850 EVO yani SATA SSD kullanıyorum ve (fiyatında göre) oldukça hızlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı