SanDisk SSD Plus 240GB alınır mı?

Bütçe
0-700

txc1337

Picopat
Daha fazla  
Arkadasilar herkese iyi günler öncelikle. Başlıkta da göründüğü gibi SSD SanDisk Plus alınır mı sizce? Alınmazsa bu fiyat aralıklarında daha iyisi var mıdır?

Kendim kullandım ama pek SSD'ye benzeyen hali yoktu benim kullandığımın ve bildiğim kadarıyla kronik sorunlular. Öneri kısmına gelirsek yardımcı olamayacağım maalesef SSD piyasası hakkında pek bir fikrim yok.

Arkadasilar herkese iyi günler öncelikle. Başlıkta da göründüğü gibi SSD SanDisk Plus alınır mı sizce? Alınmazsa bu fiyat aralıklarında daha iyisi var mıdır?

Hocam bende var aktif olarak kullanıyorum. 11 TB üzerine veri yazılmış sağlığı 68 bence söyleceyek söz yok.

Hocam bende var aktif olarak kullanıyorum. 11 TB üzerine veri yazılmış sağlığı 68 bence söyleceyek söz yok.

Ayrıca bende sıkıntı çıkmadı. Arkadaşlar kronik sorunu var demişler. Sağlıktan bahsediyorlarsa eğer gerçekten hızlı gidiyor.

Kanka bence 240 alma 480 al 240 GB yetmez sana windows kurulum dosyaları olacak içinde oydu buydu falan filan o yüzden 480 GB al benden tavsiye

Kanka bence 240 alma 480 al 240 GB yetmez sana Windows kurulum dosyaları olacak içinde oydu buydu falan filan o yüzden 480 GB al benden tavsiye.

Hocam 480 de en aşağı 1000'den başlıyor piyasa. Bütçe belirtmiş arkadaş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı