Arkadasilar herkese iyi günler öncelikle. Başlıkta da göründüğü gibi SSD SanDisk Plus alınır mı sizce? Alınmazsa bu fiyat aralıklarında daha iyisi var mıdır?
Arkadasilar herkese iyi günler öncelikle. Başlıkta da göründüğü gibi SSD SanDisk Plus alınır mı sizce? Alınmazsa bu fiyat aralıklarında daha iyisi var mıdır?
Hocam bende var aktif olarak kullanıyorum. 11 TB üzerine veri yazılmış sağlığı 68 bence söyleceyek söz yok.
İntenso... 540 TL.
![]()
Intenso 240 GB HIGH 3813440 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intenso 240 GB HIGH 3813440 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam ucuz diye bilinmedik markaları tercih etmiyorum.
Hocam ucuz diye bilinmedik markaları tercih etmiyorum.
İntenso bilinmedik değil.
Adı öyle bir izlenim uyandırıyor.
Alman markası ve kaliteli...
Kanka bence 240 alma 480 al 240 GB yetmez sana windows kurulum dosyaları olacak içinde oydu buydu falan filan o yüzden 480 GB al benden tavsiyeArkadasilar herkese iyi günler öncelikle. Başlıkta da göründüğü gibi SSD SanDisk Plus alınır mı sizce? Alınmazsa bu fiyat aralıklarında daha iyisi var mıdır?
Kanka bence 240 alma 480 al 240 GB yetmez sana Windows kurulum dosyaları olacak içinde oydu buydu falan filan o yüzden 480 GB al benden tavsiye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.