Merhaba, yaklaşık 1 ay önce MediaMarkt'tan SanDisk 120 GB SSD Plus model SSD aldım. PC'de SATA 3 olmadığından mecburen SATA 2 kullanıyorum. Taktığım ilk gün her şey gayet normaldi, Windows'u yükledim ve hız testi yaptım ve hızlar 270 MB okuma 230 MB yazma çıktı, SATA 2'ye göre gayet iyi değerler. Ne yazık ki şimdi bir test yaptım değerler şöyle: 250 MB okuma 155 MB yazma. O günden bu güne SSD'ye tek bir şey bile yüklemedim. 120 GB SSD'nin 81 GB'i boş. Sağlık oranına baktım %100 görünüyor. FirmWare ve TRIM falan yaptım değişen hiçbir şey yok. SSD'nin hızı hiçbir şey yüklememe rağmen gitgide düşüyor. MediaMarkt'ta başka bir seçenek yoktu, özel indirimle 100 TL'ye almıştım. Keşke almasaymışım. Rezil bir SSD. WD Blue 1 TB HDD de var, onun hızları bile 150/150 MB. Mediamarkt'ta kutularca Sandisk SSD var ama başka 120 GB adam gibi bir şey yok, bir iki tane vardı onlar da 250-300 TL civarına satılıyordu, aynısı internette 150 TL civarı. Uzun lafın kısası neyse parası verin adam gibi Samsung, WD Green vb. satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: