SanDisk SSD Plus orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

SanDisk dashboard diye bir yazılım vardı onu indirerek orijinal olup olmadığına bakabilirsiniz. Hız testleri yapabilirsiniz. Tektik bilginiz varsa SSD'nin içerisini incelerseniz anlarsınız.

Seri numarasını SanDisk'e sorgulatmak olabilir. Gerçi SSD Plus kıytırık bir model olduğu için (5 senedir sorunsuz kullanıyorum ama bir kriter değil) sahtesini yapmakla uğraşmazlar sanırım.

Maalesef yapıyorlar hocam ya ben zamanında 120GB olanı alıp yıllarca kullanmıştım.
 
Maalesef yapıyorlar hocam ya ben zamanında 120GB olanı alıp yıllarca kullanmıştım.

Sahtesi de ne kadar kötü olabilir ne bileyim kötünün kötüsünü yapmak da başarı olur. DDR3 Kingston RAM'ler gibi bilinçli, fason sahteler olsa anlarım, ana üretici elini ayağını çekmiştir piyasadaki ihtiyacı kapatırsın.
 
PNY CS900 yerine gidip itinayla A101'den onu aldığınıza inanamıyorum. :D A101 sattığı için orijinaldir, endişelenmenize gerek yok. Ama zaten çok başarılı bir model değil. Uzun süreler kullananlar da olsa NAND'ları ve üzerindeki eski kontrolüden dolayı kısa devreye çok müsait bir model.

İlla kötü alacaksanız da daha ucuza bulurdunuz. Örneğin geçen pazar Kingston A400 240 GB'ı satıcı "Trendyol" olarak 217 TL'ye satın aldım.
 

Geri
Yukarı