SanDisk SSD Plus'tan 870 EVO'ya geçmek fark yaratır mı?

Turhan.svn35

Centipat
Daha fazla  
Şu anda laptopumda SanDisk SSD Plus 240GB (Sıralı Yazma: 440 MB/s, Sıralı Okuma: 530 MB/s) takılı ama ben Samsung 870 EVO (500 GB) (Sıralı Yazma: 530 MB/s, Sıralı Okuma: 560 MB/s) ile değiştirmeyi düşünüyorum. Performansta (açılış-kapanış) ya da oyunlarda gözle görülür herhangi bir değişiklik olur mu? Yani almama gerek var mı? Takılı olan SSD'yi kullanmaya devam mı edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben, SanDisk SSD Plus'tan 870 EVO'ya geçtim. Açılış hızında ve günlük kullanımda (dosyalara erişim, browser kullanımı vb.) çok az da olsa farklar oldu. Oyunlarda fark olmadı. SSD Plus diskim sorunlu sayılabilecek bir disk değildi, sıralı yazma hızı 300 MB/s.'lerdeydi ve IOPS değerleri iyi olmasa da kabul edilebilecek seviyelerdeydi.

SanDisk eğer 1-2 yıllık ve sorunluysa 870 EVO'ya geçin. Yeni aldıysanız ve sorun yoksa devam edin bence.

SATA SSD'ler arasında pek aman aman hissedilir hız farkı göremezsiniz ama şu an kullandığınız Sandisk SSD Plus modeli sorunlu bir model olarak biliniyor, sorunlar mevcutsa değiştirilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı