Sandisk Ultra 2 240GB SSD'de Restart Uzun Sürüyor

• Konuyu başlatan alf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 3.758

alf

Hectopat
Bilgisayarım çok geç restart atıyor. Sebebi ne olabilir? Açılma hızı 25 sn. civarı. Sandisk ultra 2 240gb ssd kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 orijinal yazılım kullanıyorum. Sistemi alalı 6 ay oluyor. Windows'u kendim kurdum.

Evet bağlı. Anakartım M5A97 R2.0.

Diskteki önemli verilerinizi yedekleyin. Ardından Secure Erase uygulayın. Daha sonra sıfır Windows kurulumu ile tekrar deneyin. Veya isterseniz Acronis ile tüm imajını alın SSD'nin. Başka bir diske aktarın. Ardından tekrar deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım donanımsal bir sorun yoktur.

Açılış 20 saniye, kapanış 10 saniye, restart süresi 1 dakika 45 saniye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz işlemi henüz yapamadım açıkcası. Daha önce Windows sabit diske kuruluydu, SSD'yi sonradan aldım. SSD aldıktan sonra "Future Systems Casper" adlı yazılımla sabit diskteki verileri SSD'ye aktardım. Bilgisayar sorunsuz çalışıyor, açma kapama hızı sandığımdan da iyi. Tek sorun restart süresi çok geç. Acaba sabit diskteki verileri SSD'ye aktardıktan sonra bilgisayarımda 100mb bir kurtarma diski oluştu. Bu diske (E) sürücü olarak kendi atadı. Acaba bu diskteki 100mb'lık kurtarma alanı Windows'un kurulu olduğu SSD'nin içinde mi olması gerekiyor?

Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı