Oyunu oynamak için 1,5 yıl bekledim ve en sonunda 1.5 yamasıyla beraber oynamaya başladım. 1.31 yaması ile aslında oynayacaktım 1.5 haberini duyunca bırakmıştım. 40 saatlik oynanış süresi ardından daha oyunu bitirmedim çünkü ana hikaye bittikten sonra oyun devam etmediği için yan görevlere kasıyorum. Ayrıca oyunu yeni başlayanlara ya da başlayacaklara tavsiyem bütün yan görevleri yapmaya çalışın çünkü yan görevler final görevini etkiliyorlar. Neyse işte oyunu oynadım ve hala problemlerinin olduğunu gördüm ama içerik olarak artık oynanacak kıvama gerçekten geldiğini ve oynarken gerçekten eğlendiğimi fark etmeye başladım. Bu oyunun hiçbir zaman meraklısı olanlardan değildim. Ayrıca 40 saat oynadım ama hikaye gerçekten vasat ile ortalama arasında gidip geliyor. Ek olarak hiçbir karakter de ilginç değildi. Ona rağmen ben eğlendim. Çünkü oynanış eğlenceliydi. Kısacası arkadaşlar onca zaman bekledim ve beklediğime değdi. Artık bir 2 yıl sonra falan tekrar dönerim oyuna ne alemde diye merak edersem ama şu an oyunu gerçekten merak edenleriniz varsa ancak hala şüphelerinden dolayı oynayamıyorsalar beklemenizin gerekmediğini söylemek isterim ve şu an oynayabilirsiniz artık oyunu. Bir Witcher 3 asla olamayacak ama artık en azından hakkında Meme'ler yapılacak kadar berbat bir oyun değil.