Sanırım Cyberpunk 2077'yi sevdim

Bazı arabalardan ben bizzat uzak durdum sırf bu kayışlar yüzünden. Type 66'ların alayı kayıyor ve çok fazla çeşidi var.

Caliburn, Shion Coyote, Kusanagi CT-3X ve Quadra Turbo-R V-Tech kullanması en zevkli ve hızlı araçlar geldi bana.

Silah geliştirmelerine bütün paramı harcadığımdan araba hiç satın alamadım. Silverhand'ın arabasını aldım en son sadece. :D Yoksa çok güzel arabalar var ama çalmayı sevmediğimden binmedim.

@Penetrator God Kusanagi CT-3X en düşük fiyata en hızlı seçenek. Çok zevkli bir motorsiklet ilk oynayışımda tek onu kullanmıştım. 1.5 yamasıyla jantlarına mavi led eklemişler E tuşu ile yanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teknik olarak sorunlu, olacak dedikleri birçok şey yok. Kesinlikle oyuncular suçlu.

Oyuncuların ne suçu var arkadaş. Adamlar oynanmayacak durumda olduğu halde 8. nesil platformlarda oyunu sattılar. Hadi PC'de çıkardınız o dönem en azından PS4'te falan ertelenmesi gerekiyordu. Oyunun reklam tarafını çok iyi yaptılar ancak çıkışta bir o kadar kötüydü.

Hissedarlar, büyük şirketler, yatırımcılar, pazarlama stratejileri vs. derken oyun tamamlanmadan çıkardılar. Çok şey vadediyordu -ki hala öyle bana kalırsa- ama yine de kötü değil. İnternetteki tepkileri dikkate alıp oynamayan birçok insan ileride 'şunu bir deneyeyim artık ya' dediğinde iyi bir tecrübe yaşamış olacaklar.

Bende oyun toparlasın diye bekledim iyi ki de öyle yapmışım ben oyunu çok sevdim hikayesi olsun grafikler olsun mekanikler olsun belki de çok beklentiye girmediğim içindir.

Hala cok kotu. Suya mermi sıkınca oluşan animasyonu sanki bir lutuf gibi guncellemeyle getirmisler. Son guncellemeyle mobil oyun seviyesine cikmis ama haklarini yemeyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı