Şantiye elektriğinde kullanılmak üzere priz önerisi

Phusro

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yeni taşınacağımız evde 3-4 ay boyunca şantiye elektriği kullanmak zorunda kalacağız. Bu yüzden elektronik eşyalarımızın bozulmasından korkuyorum ve önlem almak istiyorum. Elektrik kesintilerinde ve akım bozukluklarında elektronik aletlerimi koruyacak dandik olmayan ve çok da üst düzey olmayan bir priz arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni taşınacağımız evde 3-4 ay boyunca şantiye elektriği kullanmak zorunda kalacağız. Bu yüzden elektronik eşyalarımızın bozulmasından korkuyorum ve önlem almak istiyorum. Elektrik kesintilerinde ve akım bozukluklarında elektronik aletlerimi koruyacak dandik olmayan ve çok da üst düzey olmayan bir priz arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende sırf cihazlarımı korumak için bunu aldım markası çok iyi bir marka tavsiye ederim birçok güvenlik önlemi var zaten detaylı okursan açıklama kısmını aydınlanırsın hocam.

Bende sırf cihazlarımı korumak için bunu aldım markası çok iyi bir marka tavsiye ederim birçok güvenlik önlemi var zaten detaylı okursan açıklama kısmını aydınlanırsın hocam.
Teşekkürler bunu bilgisayarımı kullandığım odada ve mutfakta kullanmak için satın alacağım ama diğer yerler için bu kadar pahalı bir priz almak abartı gelecek. Diğer yerlerde kullanmak için f/p öneriniz var mı?

Teşekkürler bunu bilgisayarımı kullandığım odada ve mutfakta kullanmak için satın alacağım ama diğer yerler için bu kadar pahalı bir priz almak abartı gelecek. Diğer yerlerde kullanmak için F/P öneriniz var mı?

Akım korumalı prizde F/P olmaz hocam kalite her zaman daha iyidir sonuçta bağladığınız cihazlar milyar TL :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı