Saplantı ve takıntılı halde olmak

TavukluDinozor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler.
Yaklaşık 2 ay önce 10 aylık deli dolu geçen ilişkim bitti. Bitmesinin sebebi benim ilk başlarda umursamasam da 1 ay sonra canım çok yanmaya başladı. Aradım konuştuk ve şans vermeyeceğini söyledi. Flörtü olduğunu söyledi. Ben yapamıyorum başkasını sevemiyorum. Sosyal medya hesabına baktığımda bir sürü erkekle takipleşmeye başlamış.
Sanki 10 ay boyunca hep gözü dışarıdaymış gibi hissediyorum. Psikiyatriye gittiğimde bipolar tanısı konuldu. Ne yapabilirim? Nasıl aşabilirim bu durumu?
19 yaşındayım.

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler.
Yaklaşık 2 ay önce 10 aylık deli dolu geçen ilişkim bitti. Bitmesinin sebebi benim ilk başlarda umursamasam da 1 ay sonra canım çok yanmaya başladı. Aradım konuştuk ve şans vermeyeceğini söyledi. Flörtü olduğunu söyledi. Ben yapamıyorum başkasını sevemiyorum. Sosyal medya hesabına baktığımda bir sürü erkekle takipleşmeye başlamış.
Sanki 10 ay boyunca hep gözü dışarıdaymış gibi hissediyorum. Psikiyatriye gittiğimde bipolar tanısı konuldu. Ne yapabilirim? Nasıl aşabilirim bu durumu?
19 yaşındayım.

Dostum kendini bir şekilde meşgul etmek zorundasın çünkü benzeri bir durumu yaşadım ve her şeyde aklıma geliyordu. Bu durum insanı gerçekten çok yıpratır. Sorsanız yaptın mı diye yapmadım ama sadece zamana bırakırsanız bir süre sonra unutacaksınızdır bunun tek çaresi bu.

Bu konum sana faydalı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı