Tanımadığım birine takıntılı kaldım

Şimdiii, konu trollse bile sana ne dersem diyeyim büyük olasılıkla havaya süzülüp kaybolacak.

Uzun uzun bunu şöyle yap, böyle yap demek yerine direkt sonucu söyleyeyim.

1. Sevmişsin yada
sevdiğini zannetmişsin her neyse, çocuktan uzak dur.

2. Takip etmeler bilmem ne yapmalar falan bunları bırak, isteseydi istiyorum derdi.

3. Toksik tavırlarına ve hallerine bir son ver, böyle yaparsan evde kalırsın çünkü artık kimse kimseyi çekmiyor bu dönemde, cehenneme kadar yolu var deyip geçiyor herkes.

4. Sanalda tanışıpta gerçekten evlenen milyonda bir insan var, o kadar şanslı olduğunu düşünmüyorum, sevgili dediğin sanal alemde aranmamalı çünkü bir yerden sonra sıkışıp patlıyor, tıpkı bir balon gibi.

5. Karşında net birisini istiyorsan, aynısını seninde sağlaman gerekir.
Çünkü ilişkilerin temeli güven, saygı ve netlik üzerine kurulur.
1. Ben öyle veya böyle zannetmiş olabilirim ama çocuk da en az benim kadar istekliydi yani. Toplasanız iki hafta konuşmuşuzdur ama. O yüzden bilemiyorum artık. Dururum.
2. İsteseydi istiyorum demezdi. Çünkü o kadar cesur değil. Arkadaşlarının yanında bile net tavır koyamadı. Ona çok güldüm.
3. Çekmesinler sorun değil. Ben benimle ilgilenen kişiye böyle olacağım.
4. Sanalda yaşanmaz hiçbir şey düpedüz hayal kırıklığı sadece. Dediğim gibi benimle uğraşmak isteyen biri vardı ben de onunla uğraştım bu kadar. Yemin ederim biri gelip benle konuşmasa ben kimseyi rahatsız etmeyeceğim. Çattı deliye bir kere. Onun sorunu. Tamam çok saçma şeyler yaptım ama eğlendim. Güle güle hatırlarım. Ben arayışta falan değildim millet. Ama denemek istedim... Benim hatam. Görevimi yaptığımı düşündüm. Değmezmiş.
5. Buna katılıyorum.

Bir şey daha söylemek istiyorum. Güldüreceğim sizi ama. Haftaya belki bulabilirim onu. Canım sıkılıyor. Ayrıca konunun altına yazılan her bir mesajda deşifre olmaya bir adım daha yaklaşıyorum. Öne çıkmasın konu artık. Kapatalım gitsin.
Daha tavsiyelik bir şeye gerek yok herkese teşekkürler. Ben yapacağımı biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı