Bende öyle düşünüyorum.Tabii ki demeyeceğiz. İstediğin markayı alabilirsin, hiç biri seni üzmez. İçine sineni, göze hoş geleni al gitsin![]()
Bende öyle düşünüyorum.Tabii ki demeyeceğiz. İstediğin markayı alabilirsin, hiç biri seni üzmez. İçine sineni, göze hoş geleni al gitsin![]()
@Can Öztürk @Silinen üye @Zeki Mürmeyen @Ercüment Solmaz @Silinen üye @Berat21
Ayrıca Casper Nvidia GTX Titan Z kullanıyorsa ona da mı kalitesiz diyeceğiz?
O ne öyle öhöm.Hangisi ucuz ise onu al.İlla bir marka seçmemiz gerekiyorsa, Powercolor R9 295x2 Devil 13 deriz.
Eki Görüntüle 26077
O ekran kartını hiçbir sitede bulamadım. Onu nerden satın alabilirim yada inceleyebilirim?Hangisi ucuz ise onu al.İlla bir marka seçmemiz gerekiyorsa, Powercolor R9 295x2 Devil 13 deriz.
Eki Görüntüle 26077
1900 Dolar. Çok can yakıyor gerçekten fakat hiçbir sitede satışa çıkarılmamış.Yalnız bu ürün çok can yakar, dikkatli bakın.
PowerColor Radeon R9 295X2 Devil13 Unveiled - Monstrous PCB Design That Requires Four 8-Pin Power Connectors
Sapphire indirimde şuanda. Yaklaşık 500 Dolar indirim yapmış Amazon. İndirimsiz fiyatları her markada aynı diye biliyorum .O kadar güzel ki, kıyamıyorlar herhalde satmaya.En ucuz R9 295x2 ürününü alabilirsin, o da Sapphire'a denk geliyor sanırım.
Sapphire ile Asus arasında 300TL'lik ne fark var acaba?İndirimsiz fiyatlarda en ucuz ürün Sapphire'in olur. ASUS yaklaşık 300-350TL arası daha fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.