Sapphire 295x2 vs Asus R9 295x2 vs MSI R9 295x2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye Şimdi Amazon'dan baktım fakat Sapphire'ın indirimsiz fiyatı Asus'un fiyatından daha fazla gözüküyor.

İkisi de indirimde fakat Sapphire daha fazla indirime girmiş.Üstündeki fiyata bakarsanız göreceksiniz.

Aldanmayın siz ona, ben de R9 295x2 sunarım ve 1.999,999$ yazıp üstünü çizerim. :D

@Can Öztürk @Silinen üye @Zeki Mürmeyen @Ercüment Solmaz @Silinen üye @Berat21
Arkadaşlar Sapphire R9 295x2 şu an indirimde. O yüzden ona çok sıcak bakıyorum. Yaklaşık 500$ indirim olmuş Amazon'da. Ayrıca Casper Nvidia GTX Titan Z kullanıyorsa ona da mı kalitesiz diyeceğiz?
3500 tl kadar türkiyede bulabiliyorsun vatan indirim yapmaz stokdaki ürüne. diğer sitelere bak daha ucuz bulabilirsin.

Casper asla öyle bir şey yapmaz. Yapsa da en kötü, en kalitesiz firmanın ürününü koyar ve ben ona da kalitesiz diyeceğim.

Casper i7 4770 işlemciye GT630 ekran kartı takan bir firma. Resim boyutu yüksekti bu yüzden Sosyal'e yükleyemedim.
1qyv2wj.jpg
Bilgisayarcı derki "abi casper donar" aslında doğru 630 nedir yahu :D

Merhaba arkadaşlar. Yeni sistemime R9 295x2 alacağım fakat hangi markayı alacağım konusunda kararsızım. Sapphire R9 295x2 vs Asus R9 295x2 vs MSI R9 295x2 sorusunu sormak istiyorum sizlere.
Amazon.com: XFX R9 295 X2 with Closed Loop Liquid Cooling 8GB DDR5 Graphics Cards R9295X8QFA: Computers & Accessories bunuda alabilirsin :p

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı