Sapphire 6900 XT Toxic Edition alınır mı?

Hocam o akşam bende kutuyu açtım ürüne baktım o radyatörün arkasındaki plastik aksam hava akışında sorun yaratır neredeyse arkası kapalı büyü ihtimal ondandır hocam o plâstikleri sökün ve deneyin iade olarak da düşünmeyin güzel bir ekran kartı ısınma yapar sisteminde ki hava akış sirkülasyon farkıda çok önemli etken onu düzenlersen sorunun düzenleneceğini düşünüyorum zaten bende taktıktan sonra daha net anlaşılır. Bir de şu etkenler de var.
Oyunda hangi grafik ayarlarında oynuyorsun.
Ve OC performansı açık mı çünkü 3 BIOS modu var altta ekran kartının köşesinde çok küçük bir çentik var.

BIOS modu olarak ben centiği ortada bıraktım ama hangi mod olduğunu bilmiyorum. 165 Hz 2 k Ultra bütün ayarlarım. Sen ne zaman denersin hocam bana bir bilgi versen.

Hocam radyatörün fanları aşağıya doğru bakıyor yalnız radyatörün arkası kapalı ve arkadaki plastik aksamı sökmedim iade falan olur diye bir de pompa hortumu çok uzun biraz sıkıştırdı ama bunlar ne kadar etken bilmiyorum.

Hocam bir de arkadaki plastik kısmını sökmediniz ya iade etmek için bu durumda kullanıldığı için iade yapabiliyor musunuz ki kutudaki emniyet bantları açıldı ya o sebepten soruyorum.

BIOS modu olarak ben centiği ortada bıraktım ama hangi mod olduğunu bilmiyorum. 165 Hz 2 k Ultra bütün ayarlarım. Sen ne zaman denersin hocam bana bir bilgi versen.

Hocam ayarlar yüksek biraz ısınma sebebi o bir de o plastik aksamdan dır biraz.
Akşam kutuyu açtım ama kitapçığı okumadım yorgundum fazla incelemedim.O çentik için kitapçıkta falan yazıyordur.

Hocam bir de arkadaki plastik kısmını sökmediniz ya iade etmek için bu durumda kullanıldığı için iade yapabiliyor musunuz ki kutudaki emniyet bantları açıldı ya o sebepten soruyorum.

Hocam ayarlar yüksek biraz ısınma sebebi o bir de o plastik aksamdan dır biraz.
Akşam kutuyu açtım ama kitapçığı okumadım yorgundum fazla incelemedim. O çentik için kitapçıkta falan yazıyordur.

İadede kartın üstündeki jelatinlerin kalması yeterli diye biliyorum. Ayarlar normal bence 2K için aldım kartı vallahi 6700XT 65 dereceyi grçmiyordu fanlarda %50 iken.

Arkadaşlar tam bir hayal kırıklığı. Kartı taktım kasam H500p mesh God of War 72 derece fanlar 50-60 arası ve inanılmaz sesli vallahi ne yapacağım yardım edin nerede hata yaptım😥😥

Aynı kart bende 54 derece o ne olacak? Garantiye ver.

Arkadaşlar tam bir hayal kırıklığı. Kartı taktım kasam H500p mesh God of War 72 derece fanlar 50-60 arası ve inanılmaz sesli vallahi ne yapacağım yardım edin nerede hata yaptım😥😥
Merhaba hocam öncelikle ekran kartı radyatörünü üste alıp denemenizde fayda olacaktır pompanın radyatörden yukarıda kalmadı sıvı akışını olumsuz etkiliyor olabilir fan diziliminde gördüğüm bir diğer husus ise kasanın önünde bulunan 240mm radyatörün fanları dışarıya doğru hava akılı yapıyor bunu arkasında kasanın içine hava akılı sağlayan fanlar bulunmuyor dimi kasadaki tüm farlar dışarıya hava akışı sağlıyor kasa içirirsin hava veren bir fan göremedim

Ayrıca hem radyatörü pompayı zorlayacak şekilde tak hemde radyatör sıcak havayı tam olarak kartın üstüne üflesin. Sonrada gidip kart ısınıyor pişman oldum de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kart bende 54 derece o ne olacak? Garantiye ver.
Sorun eğer üründen kaynaklıysa garanti ile uğraşmasına gerek yok arkadaşın satın almış olduğun ürün ilk 6 ay içerisinde bir arıza yaparsa yasal hakkınız olarak satıcıdan bunun yenisi ile değiştirilmesini talep edebilirsiniz ama fotoğraflara bakınca burada hava akışında problem var gibi duruyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı