Sapphire 6900 XT Toxic Edition alınır mı?

Sorun çözüldü mü hocam nedir son durum.

Merhaba hocam görmemiş msj kusura bakma biraz canımı sıktılarda neyse üst bölgede 3 tane 140 mm fan vardı onları söktüm radyatörü oraya aldım radyatörün arka plastiklerini de çıkarttım sorun çözüldü %50 fan la God of War 60 dereceyi geçmedi. Teşekkür ederim sorduğun için. İyi akşamlar...

Benim kasaya sığmadı bu ya :D. Kasa önerisi olan varsa beklerim tercihen PSU olmayan. Elimde 750W Cooler Master bronz var.

H500p mesh olan kasayı kullanıyorum tavsiye ederim.

Merhaba hocam görmemiş msj kusura bakma biraz canımı sıktılarda neyse üst bölgede 3 tane 140 mm fan vardı onları söktüm radyatörü oraya aldım radyatörün arka plastiklerini de çıkarttım sorun çözüldü %50 fan la God of War 60 dereceyi geçmedi. Teşekkür ederim sorduğun için. İyi akşamlar...

H500p mesh olan kasayı kullanıyorum tavsiye ederim.

Hocam hep o plâstik işte ve hava akış sirkülasyon sorunu dediğim çıktı.

Attığın ilk fotoğraflarda işlemci soğutucusunun radyatöründe 2 adet far vardı onun haricinde radyatörün arkasında kasanın kendi fanları durmuyor değil mi?

Yok hocam durmuyor işlemci radyatörünü anakartın yanındaki boşluğa aldım.

İlk fotoğraflarda bütün fanlar içerideki havası dışarıya verecek şekilde duruyordu kasa içerisine hava girişi yoktu onun için sordum önden soğuk hava girişi sağlayıp radyatörlerden dışarıya doğru çıkmasa daha sağlıklı olacaktır sorun çözmüş olmanıza sevindim ayrıca başkalarının demiş oldukları da kafanıza takmayın.

İlk fotoğraflarda bütün fanlar içerideki havası dışarıya verecek şekilde duruyordu kasa içerisine hava girişi yoktu onun için sordum önden soğuk hava girişi sağlayıp radyatörlerden dışarıya doğru çıkmasa daha sağlıklı olacaktır sorun çözmüş olmanıza sevindim ayrıca başkalarının demiş oldukları da kafanıza takmayın.

Teşekkür ederim. Sağ olun.

Kartın montajını bugün yaptım ilk izlenimim oldukça iyi sadece PUBG oyununda test etme imkanım oldu kartın boştaki sıcaklığı ortam sıcaklığının 22 derece olduğu odada 25-27 arasında fanlar pasif radyatör yerleşimini kasanın ön fanlarının arkasına yaptım kartın fanları pasif olsa bile kasanın fanlarından hava akışı alıyor radyatör bununda etkisi büyük.
Gelelim oyun performansına oyun ayarlarında gölge, efektler ve yeşillik orta ayar kalan tüm ayarla Ultra işleme ölçeği 120 AMD Adrenalin uygulamasından hiçbir ayar yapılmadı çözünürlük 2K FPS 144 limitli oyunda yüksek oranda 144 sabit FPS vermekte arada 130'lara düşüyor çok nadir 120'lere düştüğü oldu ortalama 130 FPS vermektedir fanlar %45-50 aralığında çalışırken 1 saatlik oyun süresince sıcaklık 55 dereceyi görmedi 47-54 arasında gitti geldi güç tüketimi ortalama 250W maksimum tüketim 320W olmuştur karttan beklendim 2K da yüksek ayarlarda 144 FPS alabilmekti PUBG de beklentimi karşılamış görünüyor.

Adsız2.jpg WhatsApp Image 2022-11-15 at 23.46.28 (1).jpeg WhatsApp Image 2022-11-15 at 23.46.28.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı