Sapphire 6900 XT Toxic Edition alınır mı?

Ben tercihimi 1000LIRA daha fazla verip 6950XT'den yana kullandım açıkçası doğru mu yanlışmi yaptım bilmiyorum oda bayağı uygun geldi ve FPS testlerinde açık ara önde.

En iyisini alıp 5-6 sene kullanmak yanlış bir düşünce değil tabii. Sadece 2. elde satabilme kaygısı yaşamamanız lazım. Bende de şu an GTX 980 var mesela. Gidip 6500 XT veya 1660 fiyatına koysam alan olmaz. Ama 8 senelik olmasına rağmen, hala iş görüyor. Utanmıyor, Ryzen 2600'ü darboğaza düşürüyor. İşlemci yükseltmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden :d

Benim kafada öyle bana 5 sene sonra 1080p de sıkıntı çıkarmasın yeterli zaten 2K üstü gereksiz görüyorum FPS oyunları için hiç gerek yok ayrıca bir nedenimde render ve dilimleme yapıyorum 3D çizim dosyalarına biraz güçlü olması gerekiyordu yoksa 1060 la kanser ediyor büyük dosyalar :) benimki biraz hem iş hem oyun. Ama siparişi vermeme rağmen 1000 lira ucuz olan sıvı soğutmalı model aklımı celiyor iptal edip önümü alsam bu kartın soğutması yeterli gelir mi acaba?

1000 lira ucuz olan sıvı soğutmalı model aklımı celiyor iptal edip önümü alsam bu kartın soğutması yeterli gelir mi acaba?
Aralarında aşırı fazla fark yok gibi ama sıvı soğutmanın da bakımı falan nasıl hiç bilmiyorum. İçindeki sıvının değişmesi falan gerekiyorsa meşakkatli bi iştir herhalde.

Aralarında aşırı fazla fark yok gibi ama sıvı soğutmanın da bakımı falan nasıl hiç bilmiyorum. İçindeki sıvının değişmesi falan gerekiyorsa meşakkatli bir iştir herhalde.

Tabii bir de işin o boyutu var gerçi işlemci için sıvı soğutma alacağım sanırım. Ögrenicez mecbur teknoloji hızlı ilerliyor biz geri kaldık yaş 30 oldu zaten bu son topladigim son üst düzey kasa olur :)

Haklısınız hocam misal şu an 3070'ler 7 8 bine bulunabiliyor ama sıfırı 15k. Ama bende de su var bir kere iyisini dizeyim sürekli güncelleme için para harcamayım en az 5 sene idare etsin. Çünkü bir kere alıyoruz ve cidden bir daha bütçe ayiramiyoruz. Tercihimi 17 bine satılan 6950XT'den yana kulllandim şu an ikinci el kartların alayı mining çıkması güven vermiyor AM5 sistem toplayıp AM6 soket çıkana kadar bilgisayar parçası alma işini rafa kaldırmak istiyorum ama yorumunuzda çok haklısınız 5 sene sonra çöp olacak dediğiniz gibi.

Hocam aynı benim kafa düşüncemdesiniz. Bir kere alayım iyisini alayım.

Ben tercihimi 1000LIRA daha fazla verip 6950XT'den yana kullandım açıkçası doğru mu yanlışmi yaptım bilmiyorum oda bayağı uygun geldi ve FPS testlerinde açık ara önde.

Benim kafada öyle bana 5 sene sonra 1080p de sıkıntı çıkarmasın yeterli zaten 2K üstü gereksiz görüyorum FPS oyunları için hiç gerek yok ayrıca bir nedenimde render ve dilimleme yapıyorum 3D çizim dosyalarına biraz güçlü olması gerekiyordu yoksa 1060 la kanser ediyor büyük dosyalar :) benimki biraz hem iş hem oyun. Ama siparişi vermeme rağmen 1000 lira ucuz olan sıvı soğutmalı model aklımı celiyor iptal edip önümü alsam bu kartın soğutması yeterli gelir mi acaba?

Hocam şimdi geçen bende 6900XT sıvı soğutmalı aldıktan sonra düşündüm kasam yeterince büyük ama sıvı soğutmayı takmam için ama bazı fanları sökmem gerekecek bu uğraş sebebinden 6900XT iptal edip 6950XT e geçmeyi düşünüyorum. Ama halen karar veremedim bu konuda aldığım fanlar 3 adet paketli 1000 TL öyle yatacak o fanlar.

Aralarında aşırı fazla fark yok gibi ama sıvı soğutmanın da bakımı falan nasıl hiç bilmiyorum. İçindeki sıvının değişmesi falan gerekiyorsa meşakkatli bir iştir herhalde.

Bende bu konuyu merak ettim bilen arkadaşlar bilgilendirirse beni. Sıvı soğutma değişimesi var meşakkatli iş olacak.

Son düzenleme:
Hocam aynı benim kafa düşüncemdesiniz. Bir kere alayım iyisini alayım.

Hocam şimdi geçen bende 6900XT sıvı soğutmalı aldıktan sonra düşündüm kasam yeterince büyük ama sıvı soğutmayı takmam için ama bazı fanları sökmem gerekecek bu uğraş sebebinden 6900XT iptal edip 6950XT e geçmeyi düşünüyorum. Ama halen karar veremedim bu konuda aldığım fanlar 3 adet paketli 1000 TL öyle yatacak o fanlar.

Bende bu konuyu merak ettim bilen arkadaşlar bilgilendirirse beni. Sıvı soğutma değişimesi var meşakkatli iş olacak.
3 Fanlı sıvı soğutma bloğunu nasıl sığdırcam bende hiç araştırmadan aldım ama en kötü bu kasayı abime verip yeni kasa alıcam artık

3 fanlı sıvı soğutma bloğunu nasıl sığdıracağım bende hiç araştırmadan aldım ama en kötü bu kasayı abime verip yeni kasa alacağım artık.

Her şey masraf vallahi bir şeyi yükseltirken diğeri uyumsuz oluyor bende 550W ASUS ROG PSU var dedim sistem toplarken yeni sistemime takarım şimdi de yetmiyor 10 yıl garantili mal şimdi ne yapayım eski PC üzerinde verip satmak ta içime sinmiyor.Toplam 5 aylık kullandım.

sizin sipariş kargoya verildi mi benim hala hazırlanıyor diyor
Yoldaymış

Tabii bir de işin o boyutu var gerçi işlemci için sıvı soğutma alacağım sanırım. Ögrenicez mecbur teknoloji hızlı ilerliyor biz geri kaldık yaş 30 oldu zaten bu son topladigim son üst düzey kasa olur :)

Yaşım 43 hala ekran kartı alıyorum bence daha çok alırsın😉😉

Son düzenleme:
Yoldaymış.

Yaşım 43 hala ekran kartı alıyorum bence daha çok alırsın😉😉

@sanovel
Abiler benim yaş 23 bu yaşıma geldim ilk defa PC topladım çok pahalıya geldi bundan sonra da yıllar geçtikçe her şey daha pahalı oluyor toplamasıda gün geçtikçe zorlaşıyor keşke her şey yaş olsa her şey para olmuş şu an dizdiğim PC bana 52700 TL geldi daha monitör de almadım eskisini kullanacağım biraz ödeme yaptıktan sonra düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı