Sapphire 6900 XT Toxic Edition alınır mı?

Hocam bu ekran kartı 360 mm uzunluğunda benim kasa ön taraf için 480 mm kadar. Alt bölüm için 360 mm ve üst bölüm için 360 mm soğutucuları destekliyor yani benim için büyüklüğü bir şey değiştirmiyor.
Dışarıdan alacaksan bunu önermem sök tak için uğraşma ya değmez 4000 serisi varken.

Çalışır güzel sistem olur.
Bide hangi ülkeye gideceksiniz .
Almanya - Hollanda - Fransa - İsveç. Bu 4 ülkeyi düşünüyorum.

Alan arkadaşlar nasıl memnun musunuz karttan? İleriye dönük kaç sene idare eder acaba R5 5600'lu sistem toplayacağım ikinci el bir 3070 Ti aklımda ama tabii kartın öncesi belli değil. Üstüne koyup uzun vade yatırımı açısından bütçeyi zorlayıp alabilirim ama degermi sizce? Ya da 5600X bu kartı rahat besler mi onu dami guncellemem gerekir.

Alan arkadaşlar nasıl memnun musunuz karttan? İleriye dönük kaç sene idare eder acaba R5 5600'lu sistem toplayacağım ikinci el bir 3070 Ti aklımda ama tabii kartın öncesi belli değil. Üstüne koyup uzun vade yatırımı açısından bütçeyi zorlayıp alabilirim ama degermi sizce? Ya da 5600X bu kartı rahat besler mi onu dami guncellemem gerekir.

Daha siparişte yani kargoda elimize ulaşmadı.

Hayırlı olsun hocam ilk deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim kurunca. Fiyat iyi gibi gerçekten kendimi zorlarim ama uzun vadeli bir sistem olacaksa çizim işi ile de uğraşıyorum bir kere alır uzun yıllar kullanırım mantığı var.

Hayırlı olsun hocam ilk deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim kurunca. Fiyat iyi gibi gerçekten kendimi zorlarim ama uzun vadeli bir sistem olacaksa çizim işi ile de uğraşıyorum bir kere alır uzun yıllar kullanırım mantığı var.

Tamam olur hocam. Fiyat iyi 6900 XT ve sıvı soğutmalı olmasına rağmen çok güzel. Bende çizim yaptığım için aldım ve oyun için. Hangi çizim programlarını kullanıyorsun.

2K da besler.

Daha çok auto cad ama asıl 3d yazıcı ile parça bastığımdan ve dosyaları editlediğimden dilimleme tarzı işler uzun sürüyor biraz güçlü kart lazım. Bu fiyata 3080de bulunabiliyor acaba 6900xt bu model nvidia serisinde hangi karta denk olmazsa bu modeli alacağım.

Çi.

Daha çok Auto CAD ama asıl 3D yazıcı ile parça bastığımdan ve dosyaları editlediğimden dilimleme tarzı işler uzun sürüyor biraz güçlü kart lazım. Bu fiyata 3080'de bulunabiliyor acaba 6900XT bu model NVIDIA serisinde hangi karta denk olmazsa bu modeli alacağım.

Eğer gerçekten büyük boyutlu projeler yapmayacaksanızda 6900XT iş görür ama ana amaç dedikleriniz ise 3080 daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı