Sapphire ekran kartınızdan memnun musunuz?

Sapphire ekran kartından memnun musun?

• Oy verenlerin toplamı
    85
Yaklaşık 1 senedir RX 580 4GB Nitro+ modelini kullanıyorum. 2-3 kere Wattman uyarısı aldım, ayarları otomatiğe çektikten sonra yağ gibi akıyor. Arada bir PUBG oyununda FPS drop yaşıyorum ama bu karttanmı yoksa darboğazdan oluyor bilemiyorum.

Ben kullanamadım daha dostum 5 ay oldu kullanamadım. Onun olumlu bir yani yok. Donma, kitlenme servis sıkıntı. En son DMP dosyaları ile yolladim gene ekran kartına sağlam derlerse hakem heyetine gideceğim. AMD ve Sapphire uzak dursun benden 2 oldu.

Evet gerçekten haksız,gereksiz,anlamsız yere gömülüyor Sapphire markası. Vakti zamanında Sapphire marka Rx 470 modelini kullanmıştım ve çok memnundum açıkçası. Isınma problemi yoktu ve yük altında çok sessiz çalışıyordu.
En ufak yazılımsal,donanımsal bir problem bile yaşatmadı. Ve diğer marka ve modellere oranla daha hesaplı oluyor genellikle.
Bugün AMD bir grafik kartı satın alacak olsam herhalde yine önceliğim Sapphire olurdu.

Memnun değildim kilitlenmeler watman hataları ısınmadan dolayı kilitlenmer de yaşadığımdan kartı satıp 2.el 1060 GB aldım.

1 aydır RX 590 Pulse kullanıyorum. Sorunu yok şimdilik. 1300 liraya aldım zaten daha ne olsun. Sıcaklığı da max 82 derece oldu.
dostum Ram, SSD ve kasa haricinde sistemin aynısı yarın elimde. bir sorum var, ekran kartında bir ayar yaptın mı yoksa geldiği gibi mi kullanıyorsun ? sistem bir sıkıntı çıkardı mı ?

Wattman sorunları her AMD kartta yaşanıyor markaya özgü değil. Isınma ise geniş bir sorun. Kasana ve fan ayarlarına göre değişir.
Klişe olacak ama AMD kartlar hd serisinden beri yüksej sıcaklıklarda calışıyor ısılardan dolayı kilitlenme drop takılma sorunları yaşanıyor kasada 3 fan var şuan tek fanlıb1060 en fazla 72 derece gördü tek fanlı olmasına rağmen sıcaklık düşük bence rx570 saphirede 85 derecelere çıkıyordu yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…