Sapphire ekran kartınızdan memnun musunuz?

Sapphire ekran kartından memnun musun?

• Oy verenlerin toplamı
    85
Rx 570 Pulse modelimde WattMan yaşadım ve tamamen donanımsaldı bende Nitro ya geçtim şuanlık memnunum ama bana yaşattıklarından sonra ne Sapphire ne başka marka olsun yüksek bütçede AMD almayacağım.

RX 570 Nitro+ 4G kullanıyorum 1340MHz Core 2000MHz Memory ve Core V'si 1070mV'de ve en fazla 125Watt çektiğini gördüm ısınma problemi de hiç yaşamadım ki Fanlar 950 RPM'de çalışırken.

Recep Baltaş'ın geçmiş konularda yaptığı detaylı yorumları okursanız neden bu kadar gömüldüğünü görürsünüz.

Önemli olan kartı kullanıp tecrübe sahibi olan kişilerin ne dediği. Geçmişte kötü bir üne sahip olmuş olabilirler buna ben de katılıyorum ancak hala gömülmesi haksızlık. Ben şahsen Recep beyin bu konuda objektif olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Ben de Pulse kullanıyorum. Çok iyi bir soğutmaya sahip değil Pulse RX 570, 74-75 dereceydi sanırım ağır oyunlarda, uzun zamandır test etmiyorum. Bir Undervolt rehberi yapın da, herkes faydalansın. :)

Aylar oldu rehberini yapalı. 74-75 derece kötü değil ayrıca ama yine de sana 1 öğün undervolt yazıyorum. İmzama bak.

Aylar oldu rehberini yapalı. 74-75 derece kötü değil ayrıca ama yine de sana 1 öğün undervolt yazıyorum. İmzama bak.
Hocam o rehberi biliyorum da, çok karıştı. Başta -80 demiştiniz, birisi en az -100 dedi, birisi -100 az dedi işe yaramaz dedi. Ana mesajın güncel olduğu bir rehber çok iyi olurdu. -50V'da görüntü bozulmaları yaşamıştım Afterburner'da, benim silikon kötü sanırım.
Wattman üzerinden yapmak istiyorum bir de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı