Selamlar, forumda sürekli görüyorum sakın Sapphire RX 570 alma onun yerine ASUS ROG STRIX RX 570 al tarzı şeyler görüyorum, cidden söylendiği kadar sorunlu mudur Sapphire? Kullananlar veya deneyimi olanlar yazarsa sevinirim.
Sapphire RX580 PULSE GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu ekran kartına bu para verilmeli midir? Yoksa paramı çöpe mi atmış olurum?
Ve en önemli sorularımdan biri (Cevap verirseniz mükemmel olur) Sapphire RX serisi ekran kartları kaç sene kullanılabilir?
Gelmiş adını AMD aşkım yapmış millete fanboy diyorsun büyüyünce ben ne saçmalamışım ** dersin kendi kendine.
Ayrıca sorun Sapphire'den kaynaklı olmuyor AMD'nin arada bir yaptığı dandik yazılım güncellemleriyle millet hata alıyor markayla ilgili değil kısacası.
Nvdia tercih ediyorum dedim taraftarıyım dedim ilk olarak. Tercih meseli insanın kendine ait seçimleri oluyor. Ayrıca memnun kalmamam için çok sebep vardı ama konu bu değil. Bir insan para verdiği şeyi hiç yoktan beğenmemezlik yapmaz.
Konuyu uzatmayacağım.
Ayrıca bu atar yapmamış halinizse birşey demiyorum.
Sapphire tavsiye etmiyorum. Sapphire bugüne kadar gördüğüm arıza oranı en yüksek ekran kartı markası. Bunu her daim söyleyebilirim. Aksini iddia eden Sosyal'de benimle 10 yıl vakit geçirsin.
O zaman niye eski diyorsun arkadaşım 1 yıl eski mi oluyorda eski bir AMD kullanıcısıyım diyorsun. Sonra zaten eski bir AMD kullanıcısısın dediğimizde suçlu oluyoruz.
Gelmiş adını AMD aşkım yapmış millete fanboy diyorsun büyüyünce ben ne saçmalamışım ** dersin kendi kendine.
Ayrıca sorun Sapphire'den kaynaklı olmuyor AMD'nin arada bir yaptığı dandik yazılım güncellemleriyle millet hata alıyor markayla ilgili değil kısacası.
AMD aşkım yapmamin sebebi RX 5700 XT yi beğenmiştim o yuzden yaptim sonrada fanboyluk diye anlaşılır düşündüm değiştirmek istedim 20 Şubata kadar degistiremezsiniz yazıyordu.
Am
AMD aşkım yapmamin sebebi RX 5700 XT yi beğenmiştim o yuzden yaptim sonrada fanboyluk diye anlaşılır düşündüm değiştirmek istedim 20 Şubata kadar degistiremezsiniz yazıyordu.
AMD aşkınla 14 şubatta mutluluklar. Konu sahibine tekrar belirtmek istiyorum ben araştırırken çok yüksek oranda coilwhine sesi duyan olduğunu gördüm ki işte bu Sapphire'in bileşenlerinin kalitesizliğinden kaynaklanan bir sorun.
Sende RX 5700 XT bir sistem kullan seviniyor insan ister istemez. Önceki kartim
Radeon HD 8350 idi insan böyle bir kart alinca seviniyor yani.
Neyse konu çok saptı. İyi forumlar.
2012 yılından beri HD7850 Sapphire DUAL kartını kullanıyorum bana en ufak sıkıntı çıkarmadı. Bu demek değildir ki Sapphire %100 sorunsuz. Her marka için geçerli. Çok güvenip alınan Asus , MSI gibi kartlar da sorun çıkarır bence bu şansa bağlı. Diğer sistemimde de MSI Armor GTX 1060 6G kullanıyorum onda da sorunum yok. Kendi tecrübem olarak sorun yaşamadığım için RX serisi bir kart alsam Sapphire markasına güvenebilirim. Tabii o anda F/P olarak hangisi öndeyse tercihim o olur.