Sapphire markasını neden kötülüyorlar?

Daha kendiniz ile çelişkiye düşüyorsunuz hem sıkıntı yok diyorsunuz hem de yukarda kötülüyorsunuz. Kendi söylediğiniz laflar çelişkide bir dahakine yazarken 2 kere düşünün. ROG alıp sanki 60 dereceye inecek teknoloji ile alakasızlığınız çok bariz belli.1 mesajınız diğerini tutmuyor her neyse. Sürekli atasözü ile hareket edecekseniz işiniz var neden R5 1600 aldınız pahalı bir İntel alında sorun olmasın. Performans'ı %10 civarında çekerseniz düzelebilir forumda bir arkadaşınkinin performansı alçaltıldı ve düzeldi. Daha fazla yazıp aklımı sulandıtmaya niyetim yok. İyi günler. 🙋‍♂️

Daha kendiniz ile çelişkiye düşüyorsunuz hem sıkıntı yok diyorsunuz hem de yukarda kötülüyorsunuz. Kendi söylediğiniz laflar çelişkide bir dahakine yazarken 2 kere düşünün. ROG alıp sanki 60 dereceye inecek teknoloji ile alakasızlığınız çok bariz belli.1 mesajınız diğerini tutmuyor her neyse. Sürekli atasözü ile hareket edecekseniz işiniz var neden R5 1600 aldınız pahalı bir İntel alında sorun olmasın. Performans'ı %10 civarında çekerseniz düzelebilir forumda bir arkadaşınkinin performansı alçaltıldı ve düzeldi. Daha fazla yazıp aklımı sulandıtmaya niyetim yok. İyi günler. 🙋‍♂️
Bana diyorsunki Wattman hatası Sistemle alakalı. Bende sana demişimki benim sistemimde birbiriyle uyumsuz parça, sıkıntı çıkaracak parça hangisi? Ekran kartını zora sokmayan oyunlarda ekran kartı oyunu oynatıyor, PUBG, Rainbow Six Siege gibi oyunlarda %100 yük altında 40 dakika zor dayanıyor demişim. Ben demişimki güzel kardeşim AMD tercih edecekseniz Sapphire tercih etmeyin gidin ASUS, GIGABYTE bir AMD kartı tercih edin demişim. Eğer ben bu ekran kartının performansını düşüreceksem ne anlamı kalıyor o ekran kartının? AMD hem daha ucuz hem daha performanslı ürünler sunmaya çalışıyor ve bunu beceremediği için böyle saçma wattman sorunu gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Ben bu kartı alırken performansına bakarak aldım eğer arızasını gidermek için performansından ödün vereceksem niye aldım ben bu kartı? Okuduğunuzu anlayın bir önce siz. Sizinde pek okuduğunuzu anlama ile alakanız yok gibi.

Wattman hatası donanımsal değildir. Bu yüzden kartla alakalı bir durum yok. Gelecek sürücü güncellemeleri ile düzeltilebilecek bir hatadır Wattman hatası. Yani ucuza ekran kartı yapmayı beceremiyor değil. Kartlar iyi, sadece yazılımsal olarak biraz geride.

Wattman sorunu her kartta oluyor Sapphire'e özel değil.

Daha dün başka kartta bu hatayı alan var. 2020 sürücüsüyle birlikte büyük bir atılım göreceğimize inanıyorum umarım.

Wattman sorunu her kartta oluyor Sapphire'e özel değil.

Daha dün başka kartta bu hatayı alan var. 2020 sürücüyle birlikte büyük bir atılım göreceğimize inanıyorum umarım.
Yok kardeşim kartı niye suçluyorsun? Sistemsel hata kartla hiç alakası yok fanboyluk yapma (!)

Eskiden çok kötüleniyordu tıpkı zamanında AMD işlemcilerin kötülendiği gibi. Ama artık herkes AMD Ryzen işlemcilerini övüyor... Yabancı forumları, inceleme videolarını izlerseniz Sapphire markasının o kadar kötü olmadığını öğreneceksiniz, bizim ülkemizde niçin kötüleniyor anlamıyorum. Kendim de Sapphire marka ekran kartı kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntısını görmedim.

Eskiden çok kötüleniyordu tıpkı zamanında AMD işlemcilerin kötülendiği gibi. Ama artık herkes AMD Ryzen işlemcilerini övüyor... Yabancı forumları, inceleme videolarını izlerseniz Sapphire markasının o kadar kötü olmadığını öğreneceksiniz, bizim ülkemizde niçin kötüleniyor anlamıyorum. Kendim de Sapphire marka ekran kartı kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntısını görmedim.
AMD Ryzen serisi işlemcilerle büyük bir başarı yakaladı. Kendimde kullanıyorum ve performansını çok beğeniyorum. Apaçık ortada değil mi ne için kötülendiğinin? Kimsenin fanboyluk yaptığı yok, Sapphire kartlarda sorunlar çok.

GPU konusunda AMD kadar leş bir firma yok. Nedeni iyi kart üretememeleri değil, ucuza satmaları değil, tam bir F/P ürünü aslında. Ama şu karttan değil diğer donanımlardan demeyi bırakın be kardeşim. NVIDIA tarafında neden WattMan benzeri bir sorun yok? Bir firma müşterilerini bu kadar mağdur eder mi? Bi firma (pazarda söz sahibi, tonlarca çip satan büyük bir firma üstelik) stabil sürücü çıkartma konusunda bu kadar özürlü olur mu?

GPU konusunda AMD kadar leş bir firma yok. Nedeni iyi kart üretememeleri değil, ucuza satmaları değil, tam bir F/P ürünü aslında. Ama şu karttan değil diğer donanımlardan demeyi bırakın be kardeşim. NVIDIA tarafında neden WattMan benzeri bir sorun yok? Bir firma müşterilerini bu kadar mağdur eder mi? Bi firma stabil sürücü çıkartma konusunda bu kadar özürlü olur mu?
Yok kardeşim biz gerizekalıyız biz bu kartı kullanmayı beceremiyoruz. Firmaya laf atma şimdi ayıp oluyor. Donanımsaldır o donanımsal...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı