Sapphire Nitro Plus 7800XT fazla ısınıyor

Yani ortada sıkıntı yapacak bir durum yok, 64 derece gayet iyi zaten, ondan aşağısı için ekstra para ödemen modeller oluyor ama bence hiç gerek yok. Bir de 54 derece için ekran kartı kazasız kullanılıyor gibi geldi bana, o dereceler cok zor çünkü.

Hocam peki boştaki değerleri nasıl sizce? 40-45 arasında değişiyor.

Bilgisayar reset sonrası hiçbir oyun vs açmadan aldığım değerler.
Yani ortada sıkıntı yapacak bir durum yok, 64 derece gayet iyi zaten, ondan aşağısı için ekstra para ödemen modeller oluyor ama bence hiç gerek yok. Bir de 54 derece için ekran kartı kazasız kullanılıyor gibi geldi bana, o dereceler cok zor çünkü.
Test yapan kanal kasa kullanmadan test ediyorsa etkiler ve fan hızına bakmadan da yorum yapmak doğru olmaz 3000rpm ile 45 derecede yapabilirsin.Bu arada 64 derece de normal bence fanlar kaç rpm dönüyor?
Size global bir inceleme kanalından içerik sundum. Orada da benzer sonuçlar hakim. Kartın sunduğu soğutma performansı bu yönde.

Ben size direkt olarak iade edin ya da etmeyin diyemem. Ama siz bu termal sonuçlardan rahatsızsanız iade edebilirsiniz tabii.
Hotspot derecesi gayet iyi 6700XT Sapphire ile hot spot da 95 görüyordum ben.

Dosya Ekleri

• 1734731520442.png
    1734731520442.png
    245,8 KB · Görüntüleme: 54
7800XT Sapphire Pulse versiyonu var bende 2 fanlı 2K da FurMark1 değerleri böyle bende.

Dosya Ekleri

• 2k benim.png
    2k benim.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 59

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı