Sapphire Nitro+ RX 5700XT SE vs 2070 Super

Skyt

Hectopat
Bu hafta sistem topluyorum. İki ekran kartı arasındayım. Hangisini kullanmak mantıklı?

Bütçem 8.000TL. Sıfırdan topluyorum kasayı. Önerilerinize açığım teşekkürler.

Ben ilk başta 5700XT modeli düşünüyordum daha sonra araştırdım ve kesinlikle RTX2070S diyorum. Sebebi ise benim için şu 3500-4000 tl cebimden bir para çıkacak 2 asgari ücret parası ve ben kartın sorunlarının düzelmesini bekleyeceğim sence gerek var mı? Stabil ve düzgün ilerleyen 2070S varken? Model olarak ise f/p olarak bakarsan Gigabayte modeli öneririm itopyada 3900 tl , sinerjide 3960 tl olarak satılıyor.

AMD sürücü sorunları üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Düzeltme ihtimalleri var.
5700 XT'ye şans vermenizi öneririm. Sorunlu çıksa dahi 14 gün iade hakkınız var. Ben sürücü sorunları vb ile uğraşmam derseniz 2070S alın. Bir de kartlarda CW meselesi var. Umarım sizde çıkmaz.

Bütçe 8000 TL, diğer bileşenleriniz ne olacak ona göre, eğer diğer bileşenlerden bütçeyi kısacaksanız, 2070 alın derim. Dengeli bir F/P pc olacak diyorsanız, Gigabyte RX5700XT alın derim. 3180TL Sinerjide, 4 yıl da garantili. Saphire Nitro+ MSI RX5700XT Gaming X alınabilir olsa da, fiyatı 2070S'e yakın Gigabyte modelinde özellikle.

RX 5700XT'ye 4000 TL vermek cidden saçma mesela eskiden Pulse ile yaklaşık 300 TL fiyat farkı varken şu an neredeyse 1000 TL fiyat farkı var.

RX 5700XT Gigabyte veya Pulse alıp kalan para ile diğer parçalara eklemek daha mantıklı.
Ekleme:Sapphire RX 5700XT değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı