Sapphire Nitro+ 5700XT vs Sapphire Nitro+ 5700XT SE

Doğrudur, kullanmadım. Sadece Fiyat olarak önerdim.
90 da çokmuş yahu. :):)
RX5700XT alacağım. Detaylı şekilde inceleme yapıyorum. Bundan önce rx590 Nitro+ vardı. Coil Whine durumundan ötürü iade ettim. Sapphire markasına bundan ötürü bir antipatim oluştu. Onun muadilinde Gigabayte markasını araştırdım. GPU değerleri 75 76 derecelerde geziyor fakat 2k ve 4k oyun seçeneklerinde memory sıcaklığı 90 Derece olunca ondan da vazgeçtim. Ne yapacağımı bilemiyorum..

RX5700XT alacağım. Detaylı şekilde inceleme yapıyorum. Bundan önce rx590 Nitro+ vardı. Coil Whine durumundan ötürü iade ettim. Sapphire markasına bundan ötürü bir antipatim oluştu. Onun muadilinde Gigabayte markasını araştırdım. GPU değerleri 75 76 derecelerde geziyor fakat 2k ve 4k oyun seçeneklerinde memory sıcaklığı 90 Derece olunca ondan da vazgeçtim. Ne yapacağımı bilemiyorum..

bende bu ürünü alacaktım ama sen böyle diyince kararsız kaldım 300-400 TL fark var nitro+ ile arasında o kadar fark verene kadar işlemciyi 3600x alırım diyordum ryzen 5 3600 alıp nitro+ mı alsam acaba ? ne diyorsunuz bu konuda

bende bu ürünü alacaktım ama sen böyle diyince kararsız kaldım 300-400 TL fark var nitro+ ile arasında o kadar fark verene kadar işlemciyi 3600x alırım diyordum ryzen 5 3600 alıp nitro+ mı alsam acaba ? ne diyorsunuz bu konuda
Yönlendirecek kadar bilgi sahibi değilim. Fakat Sapphire Nitro + modeli şu an için en kabul gören ve tüketilen kart. 2 ay önce 3 bin bandında olan kart şuan 3.900 bandına kadar yükseldi. Arz talep meselesi..

Arkadaşlar Sinerji'de Nitro+ 5700XT ile Nitro+ 5700XT Special Edition arasında 300 TL'ye yakın fiyat farkı var sizce neden?

Special edition alma rgb dışında fark yok o da +44 watt eneji kullanıyor diye hatırlıyorum
Ben +20 watt diye biliyorum SE 285W diğeri 265W

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı