Canon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2019 #1 Sapphire nitro+ Rx 580 4Gb Oc ve bu yeşil ekran olma durumunun ne ile alakası olduğunu da bilmiyorum. Ekran 1 saniye gibi bir süre içerisinde yeşil olup düzeliyor, bunu sebebi nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2019
Sapphire nitro+ Rx 580 4Gb Oc ve bu yeşil ekran olma durumunun ne ile alakası olduğunu da bilmiyorum. Ekran 1 saniye gibi bir süre içerisinde yeşil olup düzeliyor, bunu sebebi nedir ?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 14 Haziran 2019 #2 Belleklerde sorun olabilir. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Canon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2019 #4 Silinen üye dedi: Renk ayarlarıyla oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Driver'dan renk ayarını canlıya aldım ama şimdi kapattım. Emir M. dedi: Belleklerde sorun olabilir. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ram'lerde problem olduğunu düşünmüyorum 2. yıla girecekler. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Renk ayarlarıyla oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Driver'dan renk ayarını canlıya aldım ama şimdi kapattım. Emir M. dedi: Belleklerde sorun olabilir. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ram'lerde problem olduğunu düşünmüyorum 2. yıla girecekler.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 14 Haziran 2019 #5 Canon dedi: Driver'dan renk ayarını canlıya aldım ama şimdi kapattım. Genişletmek için tıkla... Bi'de ötle dener misiniz? Artı 0 Eksi
Canon dedi: Driver'dan renk ayarını canlıya aldım ama şimdi kapattım. Genişletmek için tıkla... Bi'de ötle dener misiniz?
KS KS Canon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2019 #6 Silinen üye dedi: Bi'de ötle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ötle nedir ? Artı 0 Eksi
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 14 Haziran 2019 #7 Canon dedi: Driver'dan renk ayarını canlıya aldım ama şimdi kapattım. Ram'lerde problem olduğunu düşünmüyorum 2. yıla girecekler. Genişletmek için tıkla... RAM değil bakın. Ekran kartı'nın VRAM lerinden bahsediyorum. Artı 0 Eksi
Canon dedi: Driver'dan renk ayarını canlıya aldım ama şimdi kapattım. Ram'lerde problem olduğunu düşünmüyorum 2. yıla girecekler. Genişletmek için tıkla... RAM değil bakın. Ekran kartı'nın VRAM lerinden bahsediyorum.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 14 Haziran 2019 #8 Canon dedi: Ötle nedir ? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yanlış yazmışım. Öyle olacaktı Artı 0 Eksi
KS KS Canon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2019 #9 Emir M. dedi: RAM değil bakın. Ekran kartı'nın VRAM lerinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı geleli 1 hafta oldu. Silinen üye dedi: Kusura bakmayın yanlış yazmışım. Öyle olacaktı Genişletmek için tıkla... Hala sorunum devam ediyor. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: RAM değil bakın. Ekran kartı'nın VRAM lerinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı geleli 1 hafta oldu. Silinen üye dedi: Kusura bakmayın yanlış yazmışım. Öyle olacaktı Genişletmek için tıkla... Hala sorunum devam ediyor.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 15 Haziran 2019 #10 Canon dedi: Ekran kartı geleli 1 hafta oldu. Hala sorunum devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Monitörde kullandığınız kabloyu ekran kartı yerine anakarta takar mısınız? Artı 0 Eksi
Canon dedi: Ekran kartı geleli 1 hafta oldu. Hala sorunum devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Monitörde kullandığınız kabloyu ekran kartı yerine anakarta takar mısınız?