Sapphire Pulse 6600 vs PowerColor Fighter 6600

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1
Aslında olayım şu arkadaşlar, çoğunuzun da bildiği üzere Fighter modeli bayağı bir çöp duruyor gerçekten sanki kağıt gibi. Sapphire almayı planlıyordum 1-2 hafta içerisinde alacağım gibi ama "Nays" uygulaması ile Trendyol'da 500TL indirimi kullanacağım için önceliğim Trendyol tarafı ama Sapphire olanın fiyatı 500TL artmış yani bir +'sı kalmadı benim için. PowerColor Fighter 6600 modeli soğutma açısından falan yeterli olur mu? Kasam çok iyi değil sanırım, fotoğrafını da buraya bırakacağım, isteğim absürt sıcaklıklara çıkmayacak olması ve sessiz çalışabilecek olması. Ya da kafayı kırarsam 10.700 TL olan ASUS Dual 6700XT modelini 9.000 TL'ye ASUS geri ödeme kampanyasıyla alacağım. Ama ilk önceliğim 6600. Üst modeller için uygun olmadıkça şu an düşünmüyorum. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Ya da ;
XFX Speedster Swft 210 Amd Radeon Rx 6600 Xt Core Rx-66xt8dfdq 8gb Gddr6 128bit Dx12 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL - 6600TL
POWERCOLOR Fighter Rx6600xt 8gb 128bit Gddr6 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL - 6800TL
Bu ikisinden birine mi yönelsem

@Emma Stone @messinicocugu kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Başka etiketlenebileceğim var mı bilmiyorum, 4 saattir konuya yazılmamış çünkü

Son düzenleme:
SWFT 6600 XT veya Pulse 6600 al. Fighter 6600 XT bende var, çok iyi değil. İyi değil fakat çöpte değil. O kadar abartmayalım. Yakında satacağım zaten. ASUS DUAL 6700 XT'ye geçmeyi planlıyorum. 😛
Ayrıca Pulse 6600 için indirim kullanmana gerek yok. Şunu al geç;
Hem Pulse hem Fighter'dan daha iyidir.

SWFT 6600 XT veya Pulse 6600 al. Fighter 6600 XT bende var, çok iyi değil. İyi değil fakat çöpte değil. O kadar abartmayalım. Yakında satacağım zaten. ASUS DUAL 6700 XT'ye geçmeyi planlıyorum. 😛
Ayrıca Pulse 6600 için indirim kullanmana gerek yok. Şunu al geç;
Hem Pulse hem Fighter'dan daha iyidir.
Fighter modeline göre 400 TL daha tuzlu oluyor, aradaki farka değer mi bi de sürekli AAA oyunlar oynayacak biri değilim, genel olarak lol onun haricinde de gündelik ve zaman zaman belki güncel oyunlar. (Zaten işlemcide alacağım için onu trendyoldan alabilirim eğer indirimi kullanmamış olursan 200-300 TL oynayacak total ama değer mi ?)
O zaman 500 TL indirimi bunda kullanıp aradaki 950 TL farka XT modelini almak daha değer olur mu ?

Fighter çok iyi değil ama yinede soğutması RX6600 için yeterli.

Fighter modeline göre 400 TL daha tuzlu oluyor, aradaki farka değer mi bir de sürekli AAA oyunlar oynayacak biri değilim, genel olarak LoL onun haricinde de gündelik ve zaman zaman belki güncel oyunlar. (Zaten işlemcide alacağım için onu Trendyol'dan alabilirim eğer indirimi kullanmamış olursan 200-300 TL oynayacak Total ama değer mi?)
O zaman 500 TL indirimi bunda kullanıp aradaki 950 TL farka XT modelini almak daha değer olur mu?

950TL farka değer bence geçebilirsin.

Evet, daha mantıklı.
Gene konu açarım tam topladığımda ama i5 12400F için soğutucu almalı mıyım ? Almalıysam kule mi almalıyım, sıvı mı almalıyım. Sıvı biraz daha görsel için herhalde, bende sıvı istiyorum aslında ama ilk etapta F/P bi kule tipi alsam yeterli olur gibime geldi, siz ne diyorsunuz hocalarım ? @messinicocugu

Aslında direk F/P bi kule yeterli olur ileride sıvıya geçeceğim zaten muhtemelen. Görselini ekstra beğeniyorum. Genelde sizinde imzanızda bulunan soğutuclar yeterli olur mu benim işlemci için. Snowman t6, sizinkini felan genelde öneriyolar forumda da.
Bu tarz sağlam sıvı soğutuculara geçerim ilerleyen zamanlarda bi 5-6 ay sonra sanırım. Ha derseniz ki sıvı soğutmayı alacaksanız baştan alın, illa gerekli derseniz direk sıvılara yönelirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı