POLO_R
Hectopat
Kart daha 2 günlük sıcaklıklar vs gayet iyi normal kullanımda ( YouTube masaüstü birkaç oyunda) hiçbir sorunu yok yağ gibi akıyor ama bazı oyunlarda cw sesi var. GTA 4'te hiç yokken Assetto Corsa oyununa girince oyuna başlayıp FPS sınırlandırmayı kapatınca ses ciddi artıyor oturduğum yerden gayet duyuluyor ama örneğin FPS 200e sabitleyince ses ciddi oranda azalıyor. Kasanın dibine yaklaşınca o zaman duyuluyor koyduğum videodaki gibi. GTA 5'te 2K Ultra sade oynarsan ses hiç duyulmuyor ama FSR 4 ve RT açarsan ses oturduğun yerden bir nebze duyuluyor veya başka bir oyunda ayarları yükseğe alırsan duyulurken ortaya alınca daha farklı bir ses duyuyorsun düşük ayarlarda ise tamamen kesiliyor. Bu dediklerim kulaklık takılı değilken. Kulaklık takınca hiç duyamıyorsun. Kartı Hepsiburada'dan taksit ile aldım değişim yapabilir miyim ve gerek var mı sizce? Bu sorun sizde de var mı yoksa kart genelinde mi? PSU: Raijintek cratos 850W, anakart: ASUS B650M-R. Sorunu geçirmenin yolu bulunuyor mu? UV veya OC yapsam ya da zamanla düzelir veya azalır mı?(valo cs gibi oyunlarda hiç duyulmuyor fps kısıtlamasan bile)
Video da kasanın dibine dayadım telefonu ve sesi fulleyince daha iyi duyuluyor.
Video.
Video da kasanın dibine dayadım telefonu ve sesi fulleyince daha iyi duyuluyor.
Video.
Son düzenleme: