Sapphire Pulse RX 5600XT modelini kullanan var mı?

Gerçekten piyasadaki en sıkıntılı ekran kartı markası Sapphire'dan başka hiçbir marka değildir. Aynı zamanda bazen kullanıcılar yazılımsal olarak sıkıntı yaşayabiliyor. Benden size tavsiye asla ama asla Sapphire almayın!
Dostum kaynağın var mı?
Yukarıda kullanan arkadaşlar gayet memnun siz neden böyle diyorsunuz?

Dostum kaynağın var mı?
Yukarıda kullanan arkadaşlar gayet memnun siz neden böyle diyorsunuz?

Kaynağım buradaki en güvenilir olan kişi @Recep Baltaş 😎. Kendisinin profil mesajlarının birinde Sapphire önermediğini ve benim de sizinle şu an tartıştığım gibi bir konu vardı onu atmış profil mesajlarına. Aynı zamanda @Recep Baltaş birçok Sapphire konusunda belirtti bunu 😎. Aynı zamanda bende Sapphire'la alakalı sorunlar yaşadım. Aynı zamanda birçok deneyimim var Sapphire hakkında.Herkes kahkaha emojisi atmış ama bunu dalga geçmek amaçlı atan insanlarında teknoloji hakkında pek bir bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Üstüne bir şey söyleyebilecek varsa yazsın. Ben sizin gibi yalan yanlış bilgi veren bir kişi değilim.Her zaman doğruyu savunurum 😎

Son düzenleme:
Kaynağım buradaki en güvenilir olan kişi @Recep Baltaş 😎. Kendisinin profil mesajlarının birinde Sapphire önermediğini ve benim de sizinle şu an tartıştığım gibi bir konu vardı onu atmış profil mesajlarına. Aynı zamanda @Recep Baltaş birçok Sapphire konusunda belirtti bunu 😎. Aynı zamanda bende Sapphire'la alakalı sorunlar yaşadım. Aynı zamanda birçok deneyimim var Sapphire hakkında.Herkes kahkaha emojisi atmış ama bunu dalga geçmek amaçlı atan insanlarında teknoloji hakkında pek bir bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Üstüne bir şey söyleyebilecek varsa yazsın. Ben sizin gibi yalan yanlış bilgi veren bir kişi değilim.Her zaman doğruyu savunurum 😎

Ben yalan bilgi vermedim.
Sadece bir soru sordum.
Peki ya Gigabyte RTX 2060 modeli hakkında ne düşünüyorsun?

Ben yalan bilgi vermedim.
Sadece bir soru sordum.
Peki ya Gigabyte RTX 2060 modeli hakkında ne düşünüyorsun?

Gigabyte ekran kartları çok ısınıyor. Şahsen Gigabyte ekran kartlarını önermiyorum. Forumda açılan "Gigabyte RTX 2060 ısınıyor" onlarca konuya denk geldim. Kart genellike 80° ila 90° arasında çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı