Asus dual soğutma olarak iyi evet ama aralarında 3.5 bin tl fark var.Mesaj sayısı ne alaka? Kartın aynısının 6700 olanını kullandım biliyorum soğutması kötü bir model ondan dedim. Asus Dual tercih edilebilir.
(İndirimli olan 7,499 ₺ fiyatı ile)
Asus dual soğutma olarak iyi evet ama aralarında 3.5 bin tl fark var.Mesaj sayısı ne alaka? Kartın aynısının 6700 olanını kullandım biliyorum soğutması kötü bir model ondan dedim. Asus Dual tercih edilebilir.
XT kullanmış olsaydınız yorum yapma hakkınız vardı fakat şuan yok.Mesaj sayısı ne alaka? Kartın aynısının 6700 olanını kullandım biliyorum soğutması kötü bir model ondan dedim. Asus Dual tercih edilebilir.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun. Sürücüyü WHQL kurmaya dikkat edin yeni çıkan sürümlere atlamayın hemen.
Her sürücü WHQL zaten ama sorunsuz olan sürücü sayısı çok az. Benim önerim 22.11.2.Hayırlı olsun. Sürücüyü WHQL kurmaya dikkat edin yeni çıkan sürümlere atlamayın hemen.
Sürücüleri güncel tutabilirsin hiç öyle bir sıkıntı yok ben geldikçe yapıyorum güncelleştirmeleri. Hala 10 yıl önceki AMD kafasından çıkamadıkTamamdır hocam çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.