SAPPHİRE R7 250X ve İNTEL Xeon E5450 GTA 5 Performansı

@umt81 Sistemi kapat aç yapınca RAM temizlenir yani kasmalar geçer. Ben kimseyi rencide etmiyorum bir bilgiyi bilmiyorsa ve bilmeden bir şeyler yazıyorsa bu onun sorunudur bilmiyorsan yazmayacaksın bende bilmediğim konulara cevap yazmam çünkü boş mesaj kaplamak istemem, başkalarını konu hakkında açıklama yapmak zorunda bırakmak istemem.

@umt81 Sistemi kapat aç yapınca RAM temizlenir yani kasmalar geçer. Ben kimseyi rencide etmiyorum bir bilgiyi bilmiyorsa ve bilmeden bir şeyler yazıyorsa bu onun sorunudur bilmiyorsan yazmayacaksın bende bilmediğim konulara cevap yazmam çünkü boş mesaj kaplamak istemem, başkalarını konu hakkında açıklama yapmak zorunda bırakmak istemem.
peki bir şey daha sormak istiyorum benim anakartımın PCI-E si 1.1 alacağım ekran kartının PCI-E si 3.0 bu anakarta bu ekran kartı takılır mı?
takılırsa herhangi bi sorun çıkartır mı? açıklarsanız sevinirim.

Takılır, bir sorun olmaz zaten ekran kartı çok güçlü değil 1.1'in sunduğu bant genişliği fazla fazla yeterli.
yani bi sorun çıkarmaz diyosun başka bir konu açmıştım orda anakartınla uyumlu olmaz diyordu siyah ekran hatası verir diyordu.
senin dediğine göre siyah ekran vermez o zaman dimi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı