Sapphire r9 270x Isınma sorunu

Alperen Çelik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Sapphire'in R9 270X Dual-X modeli var. Ama çok ısınıyor. Boşta iken sıcaklığı 33-45 arası ve Sniper Elite 3 açtığımda ise sıcaklığı bir den 80-90 arası oluyor. Neden bu kadar ısınıyor ? Yapmam gereken bir şey varsa söyleyin. Bu arada sürücülerim güncel ve oyunum orijinaldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
80-90 tam sınırda değerler. Kasanın hava sirkülasyonunu arttırarak bu değeri biraz daha düşürebilirsiniz. Bu arada net bir sıcaklık değeri söyler misiniz?

Bende de aynı ekran kartı var. Cooler master haf 912 kasamda kullanıyorum. Sıcaklık değerleri full yükte bile 70 dereceyi geçmedi.

Corsair Carbide 200r kullanıyorum.Tam sıcaklık değeri olarakta, oyunun menüsündeyken bile 73-74 arası dolaşıyor.

Güncel.

Ben Asus R9 270 kullanıyorum . Ekran kartında en yüksek değer 75 oldu . Yine aynı kasa . Sniper Elite 3 ' ü ultrada oynuyorum , sorun olmuyor . Sadece 3 saatlik Crysis 3 ' de en yüksek ayarlar , FXAA , X1 AA olarak oyunu oynadım ancak 75 oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…