Sapphire R9 280X TRI-X OC 3GB Ekran Kartı Yandı

Güç kaynağını kontrol ettiniz mi? Aşırı voltaj gibi duruyor. Bu arada güç kaynağının markası bilindik ise firmayla görüş. Forumda bir arkadaşında sistem yanmıştı bütün bileşenlerin fiyatını güç kaynağı üreticisi karşıladı.
Kasa "Cooler Master Haf 912 80Plus 750w Power'lı" Şuan R9 390x nitro kart kullanıyorum sistemde bi sıkıntı yok. Powerdan olsa yine sorun çıkarırdı diye düşünüyorum? Sizce?

11 aydır sorun yokken geçtiğimiz ay problem olmuş. 1 aydır bu PSU'yu yeni kartla kullanıyorsunuz. 10 ay sonra yine olmayacağının garantisi yok. Cooler Master ile iletişime geçin, anlatın durumunuzu. Servisten red kararı geldiğini söyleyin. Belki bir orta yolu bulunur.

Güç kaynağını kontrol ettirmenizde fayda var. Ekran kartı aşırı voltajdan yanmış gibi duruyor. R9 280X içinse Cooler Master ile görüşün güç kaynağında arıza varsa ekran kartının ücretini karşılayabilirler. Bu arada sistemi yanan arkadaşında güç kaynağı Cooler Master'dı yanlış hatırlamıyorsam ve bütün bileşenlerin ücretini ödediler.

Garantisi yok ama güç kaynağının bitti diye biliyorum yinede ilgilenirlermi sizce? Cevaplar için teşekkürler.

Vatan'a gidin verin kartı, ama yanında faturasının da bir çıktısını vs. iliştirin yoksa geri yollarlar bir on gün daha kaybedersiniz. Tamir edemezlerse yenisini verirler, o da yoksa aldığınız tutarı size hediye kuponu olarak veriyorlar(Vatan'ın politikası).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00