Sapphire R9 380X OC Nitro Dual-X Hakkında Düşünceleriniz

sayko_x

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2016
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iyi akşamlar. Herkese merhaba.
Sistem topluyorum. İşi bilenlere danışmak lazım. Son 2 gündür bu kart ile ilgili çok araştırdım ve kafam açıkcası çok karıştı. Burada da başka kaynaklarda da bu kartı öven de var kötüleyen de var. Bu model ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Bütçeyi arttırıp bundan daha yüksek fiyatlı bir kart alma şansım yok. İlk defa masaüstü bilgisayar alacağım ve alırken de iyisi olsun istiyorum her tüketici gibi. Apple samsung fanboyları gibi atlamadan şu kartı cidden bir bilen yorumlayabilir mi ? Eğer almayın diyorsanız MSI r9 380'e dönerim sorun değil yeter ki bilgi kirliliği olmadan fikir alışverişinde bulunalım sizlerle. Teşekkür ederim şimdiden.
 
R9 300 serisinde Sapphire fiyat/performans oranına bakılırsa gerçekten çok iyi ürünler üretiyor. Tek dezavantajı MSI ve Asus gibi markanın verdiği yazılım desteğinin olmaması. Ama o yazılımlar olmasa da olur kesinlikle, bu yüzden bütçen kısıtlıysa almanı tavsiye ederim.
 
Teşekkür ederim yorumun için. İlk öneri olarak yazıyorum bir köşeye. Başka düşünceleri olan arkadaşlar yok mu kart ile ilgili ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı