Ben kullanmadım fakat kullanan arkadaşlarım var tabiki illa her ekran kartında sıkıntı olacak diye bir şey yok fakat sıkıntılı olabiliyorBir ekran kartını kullanmadan yargılamayın, sapphire eski sapphire değil heleki vapor -x ve tri-x modellerinde kendini affettirdi. 10 gündür kullanıyorum, vatandan 1514 liraya aldım, yük altında 70 derece 72 derece arasında sıcaklık oluyor ve ses bakımından çok sessiz. Elbette arıza verecek, bozulacak insan yapımı bunlae garanti bundan dolayı var, birşey olursa verir değiştirirsiniz.
Şahsen bu markaya karşı bir tiksintim var kendi kasama alıp taksam içim rahat olarak kullanamam aldıktan sonra "şu markanın şurası şöyle bende niye değil, onda var bunda yok" vs. şeklinde aklınızda soru işaretleri oluşup "acaba x markasını mı almalıydım" diye düşünüp duracaksanız Sapphire dışı bir marka alın. Ha eğer alırsanız da güle güle kullanırsınız umarım.
Dediklerinizin hiç bir anlamı ve alakası yok. Kutudan 3-5 sticker çıkmasından ve bakır boruların hiç bir etki yapmamasına karşı nikel kaplaması dışında hiç bir şeyleri yok diğer markaların.![]()
Şahsen bu markaya karşı bir tiksintim var kendi kasama alıp taksam içim rahat olarak kullanamam aldıktan sonra "şu markanın şurası şöyle bende niye değil, onda var bunda yok" vs. şeklinde aklınızda soru işaretleri oluşup "acaba x markasını mı almalıydım" diye düşünüp duracaksanız Sapphire dışı bir marka alın. Ha eğer alırsanız da güle güle kullanırsınız umarım.
Fakat marka hakkında yorum yapmadım. Anlam ve alakasızlığı karşılık bir cevap vererek siz yaptınız. Yinede yorum için teşekkür ederim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.