SAPPHIRE Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 256 Bit Alınır mı?

Erkan Toku

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Maden Mühendisi
Merhabalar arkadaşlar.

SAPPHIRE Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 11217-01-20G - Ürün Kategorileri

Arkadaşlar bu kartı almaya karar verdim. Pazartesi günü sipariş vermeyi düşünüyorum. Ancak aklımda şöyle sorular var ki:

Acaba bu kart Directx 12 desteleyecek mi ?
Önümüzdeki 2-3 yıl güzel grafiklerle oyun oynatabilir mi ?
Sizce CS:GO ve BF4 de güzel bir görsel ayarda kaç fps altına düşmez ? (1080P den daha fazla kalite ayarlamayı düşünmüyorum)
Asus Strix Oc 750 ti ile kıyaslarmısınız ?
Beraber çalışacağı sistemi de aşşağıda belirttim.
Alakanız için şimdiden teşekkürler...

İntel Pentium Processor g3258 işlemci (4.3 Gh)
Asus H81M-Plus anakart
4gb ddr3 1600 mh ram
Win7 64bit

Son düzenleme:
Şahsen kartın Asus markası bu gün elime geçti hala deneme fırsatım olmadı. 1440 p de 30 dan aşşağı düşmez o kart umarım denemelerde söylendiği gibi çıkar. Dx 12 destekleyecek bir kart bu arada 2-3 yıl götürür ümidi ile aldım bende bakalım.

Şahsen kartın Asus markası bu gün elime geçti hala deneme fırsatım olmadı. 1440 p de 30 dan aşşağı düşmez o kart umarım denemelerde söylendiği gibi çıkar. Dx 12 destekleyecek bir kart bu arada 2-3 yıl götürür ümidi ile aldım bende bakalım.
Cevabınız için teşekkürler. Ayıptır sorması nekadara aldınız ?

DX 12 destekleyecek.
2-3 yıl idare eder.
BF4 ultra ayarlarda yağ gibi akarsın.
GTX 750 Ti ile kıyaslanamaz. R9 270X daha performanslı bir karttır.
Eyvallah hocam sağolun bilgilendirdiniz.

Eğer bütçeniz yeterli ise R9 280x almanızı tavsiye ederim. Fakat yazdığınız ekran kartı'da fena değil.
Malesef aralarında biraz fazla fiyat farkı var ama ilginiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DX 12 destekleyecek.
2-3 yıl idare eder.
BF4 ultra ayarlarda yağ gibi akarsın.
GTX 750 Ti ile kıyaslanamaz. R9 270X daha performanslı bir karttır.
Konuyu uzatıyormuşum gibi oldu ama kusura bakmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gene technopat incelemesinde GTX 750 Ti Strix OC nun 1124mh GPU hızı oldugundan ve 1200 ün üzerine cıkarılabildiginden bahsedilmiş.
Benim verdiğim linkdeki r9 270x OC için bu değer 1020 olarak belirtilmis ve sanırım 1070 e çıkarılabiliyor.

Bu aradaki mh farkı sizce performansı etkilemeyecekmidir ? Sorumu mazur gorun ukalalık gibi dusunmeyin bilmediğimden soruyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı