Çözüldü Sapphire Radeon RX 5600 XT Pulse BIOS problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atre1d3s

Hectopat
Daha fazla  
Yeni BIOS güncellemesini yapmıştım fakat oyunlarda FPS drop olduğundan yanlış mı yaptım diye talimatları izleyerek tam olarak birebir yapmaya çalıştım yeniden. Sessizde açıp sol biosu yaptım. Performans modunda açıp yapmam gerekiyor ama performans modunda ekrana görüntü gelmiyor. Sessiz moda alıp bilgisayarı açarken de delete basıyorum ama bios ayarlarına gidemiyorum. Arama bölümüne basıyorum onda da görüntü gelmiyor. Görev yöneticisinde arka plan işlemlerinde aramada "Bu UWP işlem grubu, işlem performanslarını arttırmak için işlemleri askıya alıyor" yazıyor. Akıl tutulması yaşıyorum şu an. Umarım birileri yardım edebilir...

Çözüm
Sen servise gondermedin inşallah? Problemi çözdüm başka bir forumdan aldığım öneri ile. Sağ olsun arkadaş çok yardımcı oldu. Ekran kartimizda iki adet BIOS var. BIOS düğmesini sağ tarafa alıp, bilgisayarı başlatıp BIOS yazma programına geldiğimizde düğmeyi sol tarafa alıp yazma işlemini gerçekleştiriyoruz ve sistemi yeniden başlatıyoruz. Başlarken düğme solda oluyor. Benim sol taraf bozulduğu için böyle. Bu yazıyı okuyan arkadaşlar servise gondermesin arkadaşlar. Boşa gidip gelmesin, çözümü var.
ASUS ROG STRİX RX 590 Ani FPS Düşmesi ve Takılmalar - Technopat Sosyal
Evet bende de değişiklik olmadı yine oyundan attı şuan da ilginç bir şekilde sorunum ortadan kalktı GPU kullanımı %60 ve %90 arasında drop olmadan kullanıma devam ediyor. 19.9.2 'i denermisin sende?
www.technopat.net
rx590 ve rx5700xt modellerinde de sürücü kaynaklı fps drop, takılma ve oyundan atma sorunu yaşadık. son çıkan sürücülerin hatalı olduğunu düşünüyoruz. eğer bios güncellemeniz sonrası başka bir sıkıntı olmadıysa linkteki konuda bahsettiğimiz sürücü sürümünü kurmanızı tavsiye ederim. bir de böyle deneyin.

Şu an BIOS ile ilgili bir problem var nasıl sıfırlayıp yeniden yapıcam bilmiyorum.

Şu an BIOS ile ilgili bir problem var nasıl sıfırlayıp yeniden yapıcam bilmiyorum.
anladığım kadarıyla 2 kez bios güncellemesi yapmışsınız keşke bir de sürücü değiştirmeyi deneseydiniz. maalesef ekran kartı bios güncelleme ben de bilmiyorum biraz sakıncalı bir işlem. hiç ellememek daha iyi diye düşünüyorum.

Performans modunda açılmıyor bile... bunu coil whine sebebiyle garantiye vermeyi düşünüyodum zaten iade için ama bu halde nasıl olur bilmiyorum.

teknopat çalışanlarından bu konuda yorum veya bilgi gelmemesi ilginç

Arkadaşlar probleminizi halledebildiniz mi ? Aynı ekran kartına sahibim aynı sorunu yaşıyorum nasıl düzelttiniz ?

Sen servise gondermedin inşallah? Problemi çözdüm başka bir forumdan aldığım öneri ile. Sağ olsun arkadaş çok yardımcı oldu. Ekran kartimizda iki adet BIOS var. BIOS düğmesini sağ tarafa alıp, bilgisayarı başlatıp BIOS yazma programına geldiğimizde düğmeyi sol tarafa alıp yazma işlemini gerçekleştiriyoruz ve sistemi yeniden başlatıyoruz. Başlarken düğme solda oluyor. Benim sol taraf bozulduğu için böyle. Bu yazıyı okuyan arkadaşlar servise gondermesin arkadaşlar. Boşa gidip gelmesin, çözümü var.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…