Jokerhm
Decapat
Daha fazla
Yanlış gelmişsiniz.Sadece soğutma bloğu falan mı bu?
Bu fiyata 4070 Ti satılıyor. Driver sorunlarını bilmiyorum fakat 4080 ve 4080 Ti arası bir kart. Gayet iyi fiyat.Oyun için F/P bir kart arıyorsanız çok iyi bir fırsat. Satıcı Vatanbilgisayar.
Eki Görüntüle 2188922
O kadar güçlü bir kart değil. 4080 ile eşit güçte olan model 7900XTX. Bu ise 4070 Ti Super ile yaklaşık aynı güce sahip ama RT performansı daha geride. RT ve DLSS ile işim olmaz, bana saf kas gücü önemli diyenlerin değerlendirebileceği bir ürün.Bu fiyata 4070 Ti satılıyor. Driver sorunlarını bilmiyorum fakat 4080 ve 4080 Ti arası bir kart. Gayet iyi fiyat.
Oyun testlerine bakabilirsiniz 4070 ti superi geçiyor testlerde ancak 4070 ti superden ucuz.O kadar güçlü bir kart değil. 4080 ile eşit güçte olan model 7900XTX. Bu ise 4070 Ti Super ile yaklaşık aynı güce sahip ama RT performansı daha geride. RT ve DLSS ile işim olmaz, bana saf kas gücü önemli diyenlerin değerlendirebileceği bir ürün.
Verilen bilgi yanlış olduğu için bunu belirttim. Sonuçta performans olarak neredeyse 4070 Ti Super ile aynı güce sahip ya da bir tık geçiyor. 4080'den güçlü demek doğru değil.Oyun testlerine bakabilirsiniz 4070 ti superi geçiyor testlerde ancak 4070 ti superden ucuz.
Tabiki 4080 ile eşit değil ancak fiyatları da eşit değil.
O kadar güçlü bir kart değil. 4080 ile eşit güçte olan model 7900XTX. Bu ise 4070 Ti Super ile yaklaşık aynı güce sahip ama RT performansı daha geride. RT ve DLSS ile işim olmaz, bana saf kas gücü önemli diyenlerin değerlendirebileceği bir ürün.
NVIDIA'da rakibi ne oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.