Sapphire Radeon RX570 PULSE ITX toplama bilgisayar

Bütçe
3400
Merhaba, bu sistemin benzeri arkadaşımda mevcuttu. Hatırladığım kadarıyla halen kullanıyor. Sistemle ilgili ben Power Boost güç kaynağı önermiyorum. Ekran kartın ile ilgili şunu bilmeni isterim, ekran kartın tek fanlı, normal RX 570'e göre bir tık ısınacaktır. Seçmiş olduğun monitörü ben de kullandım, içinden VGA kablosu çıkıyor, bilgisayara bağlaman için HDMI kablosu alman gerekmekte. Bütçen için sistemin iyi, diğer arkadaşların yorumunu da beklemeni öneririm.

Hocam fiyatı nedir teknobiyotikte r5 1600 2x8gb 3200mhz ram rx 580 8gb pulse 480gb ssd şu sistemi alabilirsiniz bütçenizi 200tl aşıyor fakat r3 1200den çok daha performanslı olacaktır 1080p oyunlarda orta yüksek ayarlarda üzmez.Not:monitor dahil değildir,2500TLye i3 9100f rx 570 4gb olanı var onada bakabilirsiniz.
R5 1600 RX 580 8GB 16 RAM 3600TL
İ3 9100F RX 570 4GB 8GB RAM 2500TL

Alacağın sistem güzel fakat alacağın sitede pahalı olduğu için böyle bir yorum yaptım siteyle bir alakam yok maksadım uygun fiyata alabilmen için yardımcı olmak

Hocam fiyatı nedir teknobiyotikte R5 1600 2x8gb 3200 MHz RAM, RX 580 8 GB Pulse 480gb SSD şu sistemi alabilirsiniz bütçenizi 200tl aşıyor fakat r3 1200den çok daha performanslı olacaktır. 1080p oyunlarda orta yüksek ayarlarda üzmez.Not:monitor dahil değildir, 2500TLye i3 9100f rx 570 4gb olanı var ona da bakabilirsiniz.
R5 1600 RX 580 8GB 16 RAM 3600TL
İ3 9100F RX 570 4GB 8GB RAM 2500TL

Alacağın sistem güzel fakat alacağın sitede pahalı olduğu için böyle bir yorum yaptım siteyle bir alakam yok maksadım uygun fiyata alabilmen için yardımcı olmak.
Hocam arkadaş monitör dahil alacak sistemi.

rx serisi alıcaksanız eğer kesinlikle asus msi marklarını yönelin bence ikiside gayet iyi marka değeri güçlü bir firma türk yayıncı ve oyuncularımıza baktığımızda zaten genelde bu 2 marka daha çok kullanıyor.

Merhaba, bu sistemin benzeri arkadaşımda mevcuttu. Hatırladığım kadarıyla halen kullanıyor. Sistemle ilgili ben Power Boost güç kaynağı önermiyorum. Ekran kartın ile ilgili şunu bilmeni isterim, ekran kartın tek fanlı, normal RX 570'e göre bir tık ısınacaktır. Seçmiş olduğun monitörü ben de kullandım, içinden VGA kablosu çıkıyor, bilgisayara bağlaman için HDMI kablosu alman gerekmekte. Bütçen için sistemin iyi, diğer arkadaşların yorumunu da beklemeni öneririm.
Hocam şu şekilde değiştim:

- GIGABYTE Radeon RX570 GAMING MI 4GB DDR5 256 bit AMD Radeon Ekran Kartı
- COOLER MASTER MasterBox MB511 600W Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa

Şu haliyle sistem alınır mı sizce? Oyun fps testlerine vb baktım güncel oyunlar rahatça oynanılabilir gibi duruyor. Siz ne dersiniz çok ısınma vb. yapar mı?

rx serisi alıcaksanız eğer kesinlikle asus msi marklarını yönelin bence ikiside gayet iyi marka değeri güçlü bir firma türk yayıncı ve oyuncularımıza baktığımızda zaten genelde bu 2 marka daha çok kullanıyor.

AMD'de de zirve Sapphire her zaman. Yayıncı ve oyuncular ile ne alakası var. Sapphire sadece AMD özel üretiyor ve en sorunsuz kartlar.

Hocam şu şekilde değiştim:

- GIGABYTE Radeon RX570 GAMING MI 4GB DDR5 256 bit AMD Radeon Ekran Kartı
- COOLER MASTER MasterBox MB511 600W Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa

Şu haliyle sistem alınır mı sizce? Oyun fps testlerine vb baktım güncel oyunlar rahatça oynanılabilir gibi duruyor. Siz ne dersiniz çok ısınma vb. yapar mı?
Gönül rahatlığıyla alabilirisin gigabyte da güzel bir marka en azından bütçe olarak sizi de yormaz fiyat performans kartıdır iyi günlerde kullanın derim:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı